Σε μια προσπάθεια να βάλουν περισσότερα παιδιά να πίνουν επεξεργασμένο γάλα, η συμβατική βιομηχανία γαλακτοκομικών πιέζει την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) να αλλάξει τον ίδιο τον ορισμό του γάλακτος και να επιτραπεί η διακριτική προσθήκη τοξικών τεχνητών γλυκαντικών ουσιών όπως η ασπαρτάμη.
Σύμφωνα με μια αναφορά που υπέβαλε στο Federal Register (επίσημο περιοδικό της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών) στις αρχές του χρόνου, ο στόχος της γαλακτοβιομηχανίας είναι να αλλάξει το «πρότυπο της ταυτότητας" για το γάλα, έτσι ώστε να μπορεί να τροποποιηθεί περαιτέρω και να γλυκαθεί για να προσελκύει περισσότερους νέους καταναλωτές.
Είτε αυτό οφείλεται σε αύξηση των αλλεργιών ή σε μια απλή αποστροφή για τη μεταποιημένη γεύση του, οι συμβατικές πωλήσεις γάλακτος έχουν μειωθεί περίπου 25 τοις εκατό στις ΗΠΑ από το 1975, και τα πρότυπα κατανάλωσης συνεχίζουν να μειώνονται σε όλη τη χώρα.
Έτσι, η Εθνική Ομοσπονδία Παραγωγών Γάλακτος και η διεθνής ένωση γαλακτοκομικών τροφίμων υποβάλλουν αναφορές να επαναπροσδιορίσουμε απλώς τη λέξη "γάλα" περιλαμβάνοντας άλλα πράγματα, όπως τεχνητά αρωματικά σοκολάτας και ροφήματα σοκολάτας με φράουλα.
Η ασπαρτάμη, η οποία είναι ίσως η πιο γνωστή τεχνητή γλυκαντική ουσία στον κόσμο, έχει επανειλημμένα αποδειχθεί ότι προκαλεί χρόνιους πονοκεφάλους, νευρολογικές βλάβες, καρκίνο και, ναι, ακόμη και αύξηση του σωματικού βάρους και της παχυσαρκίας, τα ίδια πράγματα που διατίθενται στην αγορά ως δήθεν ότι τα καταπολεμούν.
"Η ασπαρτάμη είναι ένα επικίνδυνο χημικό πρόσθετο τροφίμων, και η χρήση της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και από τα παιδιά είναι μια από τις μεγαλύτερες σύγχρονες τραγωδίες, "λέει η Δρ Janet Starr Hull, συγγραφέας του βιβλίου Γλυκό δηλητήριο: Πώς η παγκόσμια δημοφιλής τεχνητή γλυκαντική ουσία μας σκοτώνει.
Γάλατα πλέον δεν υπάρχουν! Η γεύση του γάλακτος καλύπτεται από τις καρκινογόνες χημικές γλυκαντικές ουσίες ώστε να επιτευχθεί ένας αργός θάνατος που θα βοηθήσει στη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού.
Πηγή: diadrastiko
atheatignosi
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου