Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Μία κανονική ζωή!!!


Το παρακάτω απόσπασμα μπορεί να είναι χρήσιμο στην επιλογή ενός γιατρού. Μερικοί θα πουν ότι αυτό που ακολουθεί είναι αδύνατον. Γι'αυτούς έτσι είναι, γι' αυτό μην τους επιλέξετε. Όλα όσα περιγράφονται παρακάτω είναι απολύτως δυνατά και επιπλέον χιλιάδες άνθρωποι το ζουν!

Επειδή έχουμε φτάσει στο κατώφλι (αν δεν το περάσαμε) μιας εποχής όπου η καλή υγεία μαζί με ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα δεν συνιστώνται απλώς και μόνο , αλλά είναι τα ίδια οι καθοριστικοί παράγοντες της επιβίωσης, ας δούμε πως είναι μια κανονική ζωή κι όχι μια ζωή που θεωρούμε κανονική ανάλογα με τα πρότυπα που μας γαλούχησαν κατευθυνόμενα...


Γιεννιέστε.

Δεν παίρνετε κανένα φάρμακο, ούτε κάνετε εμβόλιο.

Κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας έχετε τις συνηθισμένες ασθένειες, αλλά με συντηρητικές θεραπείες τις ξεπερνάτε χωρίς αντιβιοτικά ή φάρμακα και χτίζετε τη φυσική ανοσοποιητική σας άμυνα.

Δεν τρώτε άσπρη ζάχαρη, άσπρο αλεύρι, υδρογονωμένα λίπη, πάρα πολύ κρέας ή τυρί, ούτε πίνετε αναψυκτικά ή παστεριωμένο γάλα.

Επικεντρώνεστε στα φυσικά σιτηρά, τα φρούτα, τα λαχανικά και μια καθαρή, φυσική διατροφή.

Δεν μαθαίνετε ποτέ να πίνετε καφέ ή να καπνίζετε τσιγάρο.

Τα μόνα χάπια που παίρνετε είναι φυσικά αντιοξειδωτικά, ένζυμα και μέταλλα, ως μέρος της καθημερινής σας διατροφής.

Πίνετε τουλάχιστον ένα λίτρο νερό κάθε μέρα.

Στην ενηλικίωση δεν αρρωσταίνετε ποτέ : κανένα κρύωμα, γρίπη, πονοκέφαλος, διαβήτης, διαταραχή διάσπασης προσοχής, ούτε πρόβλημα θυρεοειδή ή επιθέσεις πανικού, ούτε πόνοι ανάπτυξης, κούραση, πεπτικές διαταραχές ή υψηλή πίεση αίματος. οι μόνοι πόνοι που δοκιμάζετε προέρχονται από τυχαίους τραυματισμούς.

Ίσως κάνετε μέτρια άσκηση ή αθλητική δραστηριότητα για να διατηρήσετε την κινητικότητα και την καλή φυσική κατάσταση.

Προσέχετε με φροντίδα την σπονδυλική σας στήλη.

Ολόκληρη η ενηλικίωση σας περνά με αυτό τον υγιή τρόπο.

Όσο γερνάτε το μυαλό σας γίνεται οξύτερο, το σώμα σας ισχυρότερο και το ανοσοποιητικό σας σύστημα πιο γερό.

Δεν δοκιμάζετε καμία αρθρίτιδα, καρκίνο ή οστεοπόρωση, ούτε Parkosnon ή Alzheimer.

Τελικά μια μέρα μετά από 90 ή 100 χρόνια, τρέμετε όπως ένα κερί και σβήνετε.

Η παραπάνω παράγραφος μπορεί να είναι χρήσιμη στην επιλογή ενός γιατρού. Μερικοί γιατροί θα πουν ότι όλο αυτό είναι αδύνατον.  Γι'αυτούς έτσι είναι γι'αυτό μην τους επιλέξετε.

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Επιπλέον, χιλιάδες άνθρωποι το ζουν. Έτσι ακούστε μόνο εκείνους που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε μια τέτοια κατάσταση υγείας στη ζωή σας.

Επειδή τώρα έχουμε φτάσει στο κατώφλι (αν δεν το χουμε περάσει) μιας εποχής όπου η καλή υγεία μαζί με ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα δεν συνιστώνται απλά και μόνο, αλλά είναι τα ίδια οι καθοριστικοί παράγοντες της επιβίωσης.

Πηγή : Tim O' Shea - χειροπρακτικός γιατρός

Χειροπρακτική = ένα σύστημα θεραπείας στο οποίο η ασθένεια θεωρείτε αποτέλεσμα της ανώμαλης λειτουργίας του νευρικού συστήματος. Αποτρέπει την ασθένεια και διατηρεί την υγεία και την ευημερία ενός ασθενή μέσω της μάλαξης της σπονδυλικής στήλης χωρίς τη χρήση χημικών φαρμάκων ή χειρουργικής επέμβασης.

Πηγή : Γεωργιάδης Γεώργιος, Επιστροφή στη φυσική διατροφή










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου