Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Αντισταθείτε στις αρνητικές σκέψεις !!



Όταν είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε αυτό που επιθυμούμε τώρα, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε
σήμερα ώστε να πάρουμε τα αποτελέσματα που πάντα θέλαμε. Έχουμε εσωτερικές και εξωτερικές προθέσεις.

Εάν η πρόθεση εξαρτάται από εμάς είναι μία εσωτερική επιθυμία. Αλλά εάν ο τομέας των ατελείωτων πιθανοτήτων ανοίγει πύλες χωρίς την παρέμβασή μας και ολοκληρώνει τις επιθυμίες μας πριν καν τις ευχηθούμε, τότε έχουμε τις εξωτερικές προθέσεις. Παραθέτουμε παρακάτω κάποια στοιχεία για τον εγκέφαλο αλλά ασχολούμαστε περισσότερο με το τρίτο μάτι (επίφυση ) και το 7ο ενεργειακό κέντρο – τσάκρα ( υπόφυση).

Το 80% του εγκεφάλου αποτελείται από νερό, που σημαίνει ότι είμαστε κατάλληλα ενυδατωμένοι για το καλό του εγκεφάλου μας. Ο εγκέφαλός μας είναι περισσότερο ενεργός την νύχτα σε σχέση με την διάρκεια της ημέρας. Όλες οι πληροφορίες δεν ταξιδεύουν κατά μήκος των νευρώνων με την ίδια ταχύτητα. Εξαιτίας
αυτού, μερικές φορές μπορούμε να θυμηθούμε τις πληροφορίες αμέσως, και μερικές φορές παίρνει λίγο περισσότερο. Ο εγκέφαλός μας χρειάζεται 20% του οξυγόνου που εισέρχεται στο αίμα μας, ακόμα κι αν αποτελεί μόνο το 2% του σωματικού μας βάρους.

Υπάρχουν περίπου 100 000 μίλια αιμοφόρων αγγείων στον εγκέφαλο. Ο εγκέφαλος μπορεί να ζήσει μόνο για 4-6 λεπτά χωρίς οξυγόνο. Εάν δεν υπάρχει οξυγόνο για 10 λεπτά θα υπάρξει μόνιμη βλάβη.



Φαίνεται ότι γελώντας με αστείο είναι μία απλή υπόθεση. Αυτό όμως απαιτεί ενεργοποίηση σε πέντε διαφορετικές περιοχές του εγκεφάλου. Έτσι, μπορούμε να βελτιώσουμε τη μνήμη εργασίας,
μπορούμε να σκεφτούμε πιο γρήγορα και να επικεντρωθούμε καλύτερα και περισσότερο.

Το κλειδί για να χτίσουμε τις θετικές περιοχές του μυαλού μας είναι άμεσα συνηφασμένο με την αντίστασή μας στις αρνητικές σκέψεις. Προσπαθούμε να σταματήσουμε τις αρνητικές σκέψεις από το να αναβλύζουν από την συνείδησή μας παρόλο που αυτό φαίνεται πολύ δύσκολο.

Εξαρτάται από εμάς του ίδιους και από τις συνειδητές επιλογές μας εάν θέλουμε να βάλουμε θετικές σκέψεις στο μυαλό μας.

ΜΥΑΛΟ



Πηγή: awakening

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου