Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

Όμηρος – Nasa: 1 - 0ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ NASA ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος* από αυτόν που σας περιγράφω για το ταξίδι αυτό τονίζει η Αθηνά.

3025[10]=Πεμψω Σπαρτην και Πυλον .-[θα στείλω την αντιπροσωπεία σας στη Σπάρτη μέσω της αστροπυλης της Πυλου].-α93

3025[10] = ουδ’αλιη οδος* εσσεται ην αγορευω.-[δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να φτάσετε στον γαλαξία παρά μόνο αυτός που σας αναφέρω]* Η Αμερικανική αποστολή του voyager 1, μόλις πρόσφατα επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχει άλλος ΔΡΟΜΟΣ, για διαγαλαξιακά ταξίδια, από αυτόν που μας εξηγεί η Αθηνά μέσα από το Ομηρικό κείμενο. Δηλαδή το δίκτυο των Ουράνιων ποταμών της Στυγός μέσω της αστροπύλης του ΑΡΗ για τον Σείριο και του Αχέροντα για την διαδρομή Σείριος-αστρικό σύστημα Πύλου.
Αυτή είναι η μοναδική διαδρομή εισόδου στα Ηλύσια πεδία του γαλαξία Άργου για το αστρικό μας σύστημα.

Η είδηση [18/08/2013] είναι πως το διαστημόπλοιο voyager 1 έφτασε στα σύνορα του αστρικού συστήματος μας, μετά από πορεία 36 ετών, και είναι αδύνατο να συνεχίσει το ταξίδι του στο εξώτερο διάστημα.

Δεν μπορεί δηλαδή να εξέλθει του αστρικού μας συστήματος. Είναι σαν το αστρικό μας σύστημα είναι ένα τεράστιο μπαλόνι και τίποτα δεν μπορεί να εξέλθει από αυτό.Φυσικά όλα τα μαθηματικά και όποια άλλα μοντέλα είχαν φανταστεί οι επιστήμονες μας έχουν καταρρεύσει .Τώρα θα πρέπει να αναθεωρήσουν τα πάντα δημιουργώντας νέα υποθετικά μοντέλα κλπ.

Εκτός και αν κάποιος τους ενημερώσει για την Οδύσσεια, τουλάχιστον θα τους ενημερώσουμε που να ψάξουν για να βρουν την επαφή της αστροπύλης του Άρη με την άκρη του Ουράνιου ποταμού της Στυγός.


Πηγή: skotinoprosopo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου