Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Φυσική λεύκανση των δοντιών με ένα βότανο - έκπληξη

δόντια πριν και μετά Φυσική λεύκανση των δοντιών με ένα βότανο έκπληξη!!

Φυσική λεύκανση δοντιών με κουρκουμά!
Ναι, είναι αλήθεια. Η κίτρινη σκόνη που λεκιάζει ό,τι αγγίζει, είναι το μυστικό συστατικό για να αποκτήσετε τα φωτεινότερα και λευκότερα δόντια που είναι δυνατόν.

Χθες βρήκα ένα άρθρο στο www.whydontyoutrythis.com που έλεγε: «Λευκά δόντια με ασφάλεια (αποτελεσματικά) με το Turmeric (κουρκουμά)» και δεδομένου ότι ο κουρκουμάς είναι ένα από τα αγαπημένα όλων των εποχών μαγειρικής/φαρμακευτικά βότανα μου κίνησε την περιέργεια. 



Γνωρίζουμε ήδη ότι ο κουρκουμάς είναι ένα άριστη λύση για την ψύξη της φλεγμονής και την προστασία του εγκεφάλου από τη γήρανση, καθώς είναι και ένας ισχυρός αντισηπτικός και αντιβακτηριακός παράγοντας. Σαν δευτερεύουσα σημείωση, ο κουρκουμάς έχει και καλλωπιστικές ιδιότητες, καθώς εκτός του ότι λαμβάνεται από το στόμα, μπορεί να εφαρμοστεί και τοπικά ως μάσκα για να συρρικνώσει τους πόρους στο πρόσωπο, και για ακριβώς αυτόν τον λόγο χρησιμοποιείται από τις Ινδές νύφες πριν από την ημέρα του γάμου τους. 

Τέλος πάντων, χρησιμοποιείστε περίπου μισή κουταλιά της σούπας αποξηραμένο οργανικό κουρκουμά σε σκόνη και λίγο νερό για να φτιάξετε μια πάστα. Μπορείτε να το κάνετε, μα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, διότι ο,τι έρθει σε επαφή με αυτό θα βαφτεί με ένα φωτεινό κίτρινο (συμπεριλαμβανομένης της οδοντόβουρτσας σας). Αλλά, παρόλα αυτά όπως θα έχετε καταλάβει, λειτουργεί σαν ένα θαύμα για να λευκαίνουν τα δόντια. 



Ο κουρκουμάς είναι επίσης χρήσιμος για την υγιεινή του στόματος, όχι μόνο για λεύκανση δοντιών, αλλά επειδή μια τόσο ισχυρή αντιφλεγμονώδη ουσία είναι εξαιρετική για τα ούλα – δεδομένου ότι το 90 % των ατόμων ηλικίας άνω των 30 έχουν ασθένεια των ούλων – και είναι επίσης ένα ισχυρό αντιμικροβιακό, έτσι ώστε να σκοτώσει όλα τα μικρόβια που προκαλούν τερηδόνα και ουλίτιδα (φροντίστε, επίσης, να πάρετε βιταμίνη Κ2).  

Οδηγίες: 
χρησιμοποιήστε 1/2 κουταλιά της σούπας αποξηραμένη οργανική ρίζα κουρκουμά (χύμα από οποιοδήποτε κατάστημα υγιεινής διατροφής ) και απλά προσθέστε λίγο νερό για να γίνει μια λεπτή πάστα. Χρησιμοποιήστε ένα μικρό κύπελλο για αυτό. Βάλτε την οδοντόπαστα που φτιάξατε στην οδοντόβουρτσά σας και βουρτσίστε κανονικά. 
Προσοχή: η οδοντόβουρτσα θα παραμείνει κίτρινη



Πηγή: proionta-tis-fisis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου