Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Για ξανασκεφτείτε τα πριν τα εύχεστε την ύστατη στιγμή...



Ο θάνατος είναι κάτι τελεσίδικο και σίγουρα κάτι το οποίο κανείς δεν μπορεί να αποφύγει!...

Τη στιγμή του θανάτου, ερχόμαστε όλοι αντιμέτωποι με την αλήθεια, και κάποιες τέτοιες αλήθειες μοιράστηκε μία νοσοκόμα, η οποία εδώ και χρόνια φροντίζει ετοιμοθάνατους. Η Sina Anvari λοιπόν, αποφάσισε να μοιραστεί με το ευρύ κοινό, τις 5 πιο συχνές εξομολογήσεις που της έχουν κάνει κατά καιρούς οι ασθενείς της, και ποια είναι τα πράγματα για τα οποία μετανιώνουν περισσότερο. Διαβάστε παρακάτω, και σκεφτείτε λίγο περισσότερο...

1. 

Εύχομαι να είχα το κουράγιο να ζήσω τη ζωή που εγώ ήθελα και όχι αυτή που οι άλλοι περίμεναν από μένα: Αυτή, σύμφωνα με την Anvari ήταν η πιο συχνή... μετάνοια καθώς οι περισσότεροι από τους αυτούς εξομολογούνταν ότι ποτέ δεν είχαν την τόλμη και το σθένος να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και προτιμούσαν απλά να συμβιβάζονται.

2. 

Εύχομαι να μη δούλευα τόσο σκληρά και τόσο πολύ: Πόσες φορές άλλωστε δεν έχουμε ευχηθεί κι εμείς κάτι τέτοιο μιας και έρχονται στιγμές που δεν κάνουμε τίποτε άλλο από το να δουλεύουμε. Ας κάνουμε μια αλλαγή λοιπόν, όσο δύσκολες κι αν είναι οι εποχές, και ας δουλεύουμε για να ζούμε και όχι το αντίθετο.

3. 

Εύχομαι να είχα το σθένος να εκφράσω τα συναισθήματά μου: Πόσοι άνθρωποι,. ακόμα κι εμείς οι ίδιοι δεν βασανίζονται καθημερινά επειδή απλά δεν μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και δη τα θετικά. Εκφραστείτε ελεύθερα, δείξτε αγάπη, διεκδικήστε και όποιος δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει και να δεχτεί αυτά που του προσφέρετε, πρόβλημά του.

4.

Εύχομαι να είχα φίλους: Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει φίλους, παρά μόνο αν το έχει εκείνος επιλέξει. Πόσο άσχημο είναι που μεγαλώνοντας χανόμαστε με άτομα που κάποτε ήταν σαν οικογένειά μας... Οι άνθρωποι είναι πλούσιοι όταν έχουν φίλους στο πλευρό τους. Συνειδητοποιήστε το και κάντε το τηλεφώνημα που τόσο καιρό θέλετε.

5.

Εύχομαι να μου είχα επιτρέψει να είμαι χαρούμενος: Γελάστε με την ψυχή σας σαν να μην υπάρχει αύριο. Οι δυσκολίες και τα προβλήματα δυστυχώς υπάρχουν, αλλά μας παίρνουν από κάτω μόνο όταν εμείς το επιτρέψουμε. Μην μιζεριάζετε και μη στενοχωριέστε για ασήμαντα πράγματα. 

Η ζωή είναι μικρή, σε περίπτωση που το είχατε ξεχάσει...

Πηγή: antigrafh-epikollhsh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου