Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Οι πέντε τοξικές φάσεις στη ζωή μας - Δηλητήρια που παίρνουμε από έμβρυα έως τα βαθιά γεράματα



ΦΑΣΗ 1 : ΕΜΒΡΥΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του 20ου αιώνα , οι γιατροί μας διαβεβαίωναν ότι ο πλακούντας λειτουργεί σαν ένα τέλειο φίλτρο που προστατεύει το έμβρυο από τις τοξίνες που απορροφά η μητέρα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Όλοι θυμούνται την εποχή του 80 τα παιδιά του κρακ.Οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ένα έμβρυο για να εξελιχθεί σε ένα κανονικό έμβρυο στην εννιάμηνη προσπάθεια του, είναι ένας τιτάνιος αγώνας απέναντι στις χημικές ουσίες που το κατακλύζουν από την αρχή της σύλληψης του.

α. ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ



Σκεφτείτε τα ζιζανιοκτόνα από τους κήπους, τα εντομοκτόνα, τον μόλυβδο από τα αυτοκίνητα, τις χημικο-ουρές σήμερα. Σε μελέτη που έγινε στη Νέα Υόρκη βρέθηκε ότι αυξήθηκαν κατά 50% οι γενετικές ανωμαλίες σε βρέφη που οι μητέρες είχαν εκτεθεί σε υψηλά επίπεδα μόλυνσης.

β. ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ



Σκεφτείτε όλα τα απολυμαντικά, λευκαντικά, αεροζόλ, αποσμητικά χώρου, καθαριστικά τζαμιών, χαλιά, ρούχα και εντομοκτόνα που χρησιμοποιεί η εγκυμονούσα. Ο βασικός ένοχος για πρόκληση άσθματος στα βρέφη είναι η φορμαλδεύδη.

γ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΕΣΕΙΣ



Τα αγέννητα μωρά κολυμπούν σε μία θάλασσα συνθετικών χημικών ουσιών και φυσικά την απορροφούν. Σε μελέτη που έχει γίνει σε ανάλυση αίματος ομφάλιων λώρων, βρέθηκαν πάνω από 200 συνθετικές χημικές ουσίες (τεφλόν, χημικά από συσκευασίες, επιβραδυντές φλόγας ) και φυσικά το PCB το γνωστό μας κλοφέν στην Ελλάδα.

Το σημαντικότερο είναι ότι ΚΑΝΕΝΑ από τα χημικά πρόσθετα που εγκρίνονται σ΄ όλο τον κόσμο, ΔΕΝ ελέγχεται ως προς το ενδεχόμενο να προκαλεί βλάβες στο έμβρυο.

ΦΑΣΗ 2 : ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ 



Μόλις βγαίνουμε από την κοιλιά ερχόμαστε αντιμέτωποι με ένα πλήθος χημικών προκλήσεων.Πιθανότατα μέχρι την ηλικία των 6 μηνών να έχουμε πάρει το 30% του συνολικού τοξικού φορτίου της ζωής μας.

α. ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΡΟΦΩΝ



Η ανάπτυξη των οργάνων του βρέφους μπορεί να καθυστερήσει εξαιτίας των επαφών με ξένες χημικές ουσίες. Ειδικά από τα νιτρικά που περιέχονται σε όλες τις τροφές. Τα πρόσθετα υπό μορφή χρωστικών, αρωματικών και συντηρητικών ουσιών που υπάρχουν σε όλες τις επεξεργασμένες τροφές αυξάνουν τη πιθανότητα να εμφανίσει το παιδί υπερκινητικότητα, ελλειμματική προσοχή, επιθετικότητα. Η ταρτραζίνη είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Όπως και τα αναψυκτικά με γεύση φρούτων (χημικές ουσίες περιέχουν και όχι φυσικό άρωμα) και όσα περιέχουν ασπαρτάμη (θα τη βρείτε και στις τσίχλες και σε όλα τα διαιτητικά προϊόντα).

β. ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ



Το πιθανότερο είναι να έχετε καταπιεί αν γεννηθήκατε σήμερα ή την τελευταία δεκαετία αρκετό υπερχλωρικό άλας, ένα τοξικό συστατικό που υπάρχει στα πυραυλικά καύσιμα. Το υπερχλωρικό άλας είναι γνωστό για τις αρνητικές επιπτώσεις στον θυρεοειδή και σε όλους τους αδένες του σώματος μας.

γ. ΒΡΕΦΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ



Η τεχνητή απομίμηση του μητρικού γάλακτος. Πολλοί ερευνητές την θεωρούν σαν τη κύρια αιτία βρεφικών αλλεργιών. Δεν ήμαστε σχεδιασμένοι για να απορροφούμε συνθετικές χημικές ουσίες (αν και έχει γίνει τεράστια προσπάθεια για να το καταφέρουν). Η βρεφική φόρμουλα από το 1897 έως σήμερα έχει αλλάξει αρκετές φορές στην "προσπάθεια" να γίνει καλύτερη απομίμηση του μητρικού γάλακτος. Από το 2000 και μετά έχει προστεθεί και η bisphenol A (BPA). H BPA έχει βρεθεί ότι προκαλεί υπερδραστηριότητα, αναπαραγωγήσιμες ανωμαλίες και καρκίνο του εγκεφάλου σε έρευνες που έγιναν σε εργαστήρια χρησιμοποιώντας βρέφη ζώων.



Η ΒΡΑ οι επιστήμονες τη θεωρούν τον κύριο ύποπτο για σοβαρά ιατρικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένου και του καρκίνου του στήθους.
Η δυσανεξία που παρατηρείται στα βρέφη οφείλεται στο γεγονός ότι το αγελαδινό γάλα (οι πρωτεΐνες του ειδικά) αποτελούν ξένο σώμα για τον οργανισμό. Μέχρι στιγμής το γάλα που πλησιάζει το μητρικό είναι το γάλα γαϊδούρας. (Η Κλεοπάτρα κάτι ήξερε παραπάνω).
Το γάλα από σόγια που χρησιμοποιείται στην περίπτωση που εμφανιστεί αλλεργική αντίδραση στη φόρμουλα με το αγελαδινό κατά 95% προέρχεται από γενετικά μεταλλαγμένη σόγια (ανθεκτική στο Roundup της Μονσάντο). Οι εκχυλίσεις των ουσιών σαν τις πρωτεΐνες σόγιας γίνονται συνήθως με εξάνιο που θεωρείται ισχυρή νευροτοξική ουσία.

Το 2008 η Κίνα είχε προσθέσει και λίγη μελαμίνη στη φόρμουλα προκαλώντας και αρκετούς θανάτους σε βρέφη. Το γάλα της μητέρας περιέχει εκ φύσεως πρωτόγαλα (colostrums) μια ουσία που βοηθά το μωρό να αναπτύξει άμυνες στις ιώσεις,τη γρίπη κλπ. Η βρεφική φόρμουλα ΔΕΝ προσφέρει τέτοιου είδους προστασία.

δ. ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΒΡΥΣΗΣ



Ανάλογα με την περιοχή μπορεί να έχετε πάρει από νωρίς λίγο παραπάνω αρσενικό ή κάποιο από τα πολλά βαρέα μέταλλα που κυκλοφορούσαν και κυκλοφορούν στο δίκτυο ύδρευσης μαζί με τα ζιζανιοκτόνα , παρασιτοκτόνα και όλα τα εις -κτονα που μπορείτε να φανταστείτε,καθώς και λίγο χλώριο ή φθόριο που χρησιμοποιούνται για την απολύμανση του νερού.

ε. ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ



Εδώ κρύβεται μια από τις μεγαλύτερες απάτες στην Ιστορία της Ιατρικής που συντηρεί μία βιομηχανία εισαγωγής χημικών ουσιών στον ανθρώπινο οργανισμό με βάση τη στατιστική επιστήμη. Οι χημικές ουσίες που από πολύ νωρίς παίρνουμε περιλαμβάνουν, υδράργυρο, αλουμίνιο, φορμαλδεΰδη, άλατα θειϊκού οξέος, αιθυλενογλυκόλη (ναι αυτό το γνωστό αντιψυκτικό που βάζουμε στα αυτοκίνητα). Ο εμβολιασμός εξακολουθεί να είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, εκτός από την περίπτωση κήρυξης πανδημίας (ΕΠΙΠΕΔΟ 5) του WHO, όπως στην περίπτωση της πρόσφατης με τον Η1Ν1 (άλλο μεγάλο κόλπο εκατομμυρίων).
Τώρα τελευταία πρωτοτυπούν βάζοντας και σκουαλένιο.
(Ενώ το σκουαλένιο εκ πρώτης όψεως φαίνεται ακίνδυνο, καθώς είναι μια φυσική ουσία την οποία παρασκευάζει ο οργανισμός στο συκώτι (είναι η βάση για τη χοληστερόλη) και υπάρχει επίσης στο ελαιόλαδο και άλλες τροφές.

Η δράση του όταν εγχύνεται ακόμη και σε πολύ μικρές ποσότητες μέσω του εμβολίου θα οδηγήσει σε αυτοκαταστροφική ανοσολογική ανταπόκριση ωθώντας το ανοσοποιητικό σύστημα να επιτεθεί όχι μόνον στο σκουαλένιο του εμβολίου αλλά σε όλο το ζωτικής σημασίας σκουαλένιο που υπάρχει στο σώμα, στον εγκέφαλο και τα άλλα όργανα.)

Αυξάνονται όλο και περισσότερο οι αντιδράσεις απέναντι στα εμβόλια αλλά το μάρκετιγκ των φαρμακευτικών εταιρειών υπερισχύει της κοινής λογικής.

στ. ΣΠΙΤΙΚΗ ΣΚΟΝΗ



Οι αναθυμιάσεις από μικροβιοκτόνα και εντομοκτόνα αναμιγνύονται με τη σκόνη καθώς και τα διάφορα μόρια των χημικών ουσιών που αποσπώνται από τα χρώματα των τοίχων και των διαφόρων μεταλλικών επιφανειών που περιλαμβάνουν οξείδια του τιτανίου, μόλυβδο, ψευδάργυρο, PVA (Poly vinyl acetate) που επικάθονται στα έπιπλα, στα χαλιά και απορροφούνται από το σώμα

ζ. ΧΩΡΟΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ



Στους χώρους παιχνιδιού, τραπεζάκια πικνίκ, παιδικές χαρές χρησιμοποιείται σαν ξύλο αρκετά συχνά η μελαμίνη.Η μελαμίνη περιέχει υψηλά ποσοστά αρσενικού και είναι διαποτισμένη με συντηρητικά και τοξικές χημικές ουσίες που εισέρχονται στον οργανισμό των παιδιών όταν βάζουν τα χέρια στο στόμα.Τα περισσότερα παιχνίδια κατασκευάζονται πλέον στη Κίνα και είναι παροιμιώδης η παντελή τους έλλειψη δεοντολογίας επί της ασφάλειας και υγιεινής.(Εδώ βάλανε μελαμίνη στα παιδικά γάλατα για να αυξήσουν το ποσοστό πρωτεϊνών σκοτώνοντας αρκετά βρέφη)

η. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΣΚΕΥΗ



Η κυρίαρχη αντικολλητική ουσία Perfluorooctanoic Acid PFOA είναι εξαιρετικά διαδεδομένη τόσο στα υλικά συσκευασίας όσο και στα αντικολλητικά σκεύη. Βρίσκεται σχεδόν παντού. To PFOA δρα σαν τασιενεργή ουσία στην παραγωγή του τεφλόν Polytetrafluoroethylene (PTFE).
Το PFOA ΔΕΝ διασπάται, συσσωρεύεται στον οργανισμό και μεταβιβάζεται στα παιδιά. Διαταρράσει το ενδοκρινικό σύστημα στο σώμα και όταν καεί παράγει διοξίνες και φουράνια.



Εδώ να σημειωθεί και η αυξημένη χρήση του φούρνου μικροκυμάτων που δημιουργεί αυξημένο ποσοστό ελεύθερων ριζών λόγω της εξαιρετικής ισχύος της ακτινοβολίας , με τις ελεύθερες ρίζες να αποτελούν την κυριότερη αιτία όλων των ασθενειών.
  
ΦΑΣΗ 3 : ΕΦΗΒΕΙΑ



Στη φάση της εφηβείας αρχίζει το κανονικό χημικό ντρεσσάρισμα του σώματος. Στη διάρκεια της, ερχόμαστε σε επαφή με ακόμα μεγαλύτερη γκάμα χημικών ουσιών, από τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής μέχρι τα τατουάζ και τις απαγορευμένες ουσίες.


α. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ



Όλες οι επεξεργασμένες τροφές περιέχουν τα λεγόμενα πρόσθετα που μόνο σαν κατάλογος είναι μεγαλύτερος από τον Χρυσό Οδηγό. Κάθε μέρα γεννιούνται καινούργιες χημικές ουσίες που ακολουθούν το δρόμο της εισαγωγής στη διατροφική αλυσίδα, χωρίς ΚΑΜΙΑ έρευνα για τις επιπτώσεις τους στους ανθρώπους. Αντίθετα έχει γίνει η μεγαλύτερη προσπάθεια να συγκαλυφθούν μέσω της νέας έκδοσης του CODEX alimentarius, βάζοντας επιτρεπτά όρια σε ουσίες που μέχρι πρόσφατα ήταν απαγορευμένες στο όνομα της παγκοσμιοποίησης και του ελεύθερου εμπορίου.
Τα συμπτώματα της δηλητηρίασης από τη συνεχή χρήση επεξεργασμένων τροφών θα τα ανιχνεύσετε στη μετάπτωση της διάθεσή σας που είναι πέρα από τις φυσιολογικές ορμονικές διαταραχές της εφηβείας.

β. FAST FOOD



Ο υπέρτατος ναός της χημικής διατροφής. Η εκπαίδευση στο πλαστικό χάμπουργκερ, που δεν παθαίνει τίποτα ύστερα από 20 χρόνια , η εκπαίδευση στη κατανάλωση γλουταμινικού μονονάτριου (MSG) υπεύθυνο για την παχυσαρκία, ανικανότητα, στις αυξητικές ορμόνες της Μονσάντο στο νέο κρέας (beef) του Μακ προερχόμενο από τις νέες φάρμες , στο ακρυλαμίδιο το νέο φρούτο από τις τηγανητές πατάτες και φυσικά τα trans-λιπαρά (ισχύει απόλυτα η αντιστοιχία για το trans-sexual).Τα προϊόντα diet τύπου κόλα , προσφέρουν μια καλή βάση για την αντοχή στην ασπαρτάμη και το χαμηλό(όξινο) ph. Πολύ καλό για μπαταρίες, αλλά όχι για τον οργανισμό μας.



Το υπερβoλικό διοξείδιο του άνθρακα σε όλα τα αναψυκτικά ενώνεται με το ασβέστιο στον οργανισμό και προκαλεί καθίζηση που καταλήγει στο σχηματισμό πετρών. (Δεν σας κάνει εντύπωση ότι ενώ γίνεται τόσο μεγάλος ντόρος για την υπερθέρμανση του πλανήτη κανένας περιβαλοντολόγος δεν ζητάει την κατάργηση του διοξειδίου από τα αναψυκτικά?)


γ. ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ



Η άσκοπη συνταγογράφηση αντιβιοτικών για απλά συμπτώματα ( ιώσεις - το άλλοθι των γιατρών για τη μη δυνατότητα διάγνωσης) εκθέτει τους έφηβους στο θανάσιμο κίνδυνο ανθεκτικών βακτηρίων, σ ένα ανοσοποιητικό που έχει εξασθενήσει από υπερβολική χρήση αλλά και υπερδοσολογία αντιβιοτικών.Η Ελλάδα έρχεται πρώτη σε κατανάλωση αντιβιοτικών μαζί με την κατανάλωση σε ουίσκυ.

δ. ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ -ΚΤΟΝΑ



Οι νέοι που ζουν σε αγροτικές και ημιαγροτικές περιοχές κουβαλάνε ένα μεγάλο φορτίο τοξικών ουσιών κυρίως παρασιτοκτόνων και ζιζανιοκτόνων.
Από τα υπολείμματα των παρασιτοκτόνων, εντομοκτόνων και ζιζανιοκτόνων κινδυνεύουν όλοι οι καταναλωτές των προϊόντων των σουπερμάρκετ που δεν είναι βιολογικής καλλιέργειας.
Πρόσφατα η βιολογική καλλιέργεια δέχθηκε ακόμα ένα πλήγμα πρόσφατα από τη Γερμανία μέσω του νέου στελέχους Esterichia Coli που αρχικά ενοχοποιήθηκαν τα αθώα αγγούρια της Ισπανίας για να καταλήξει στη βιολογική φάρμα Γερμανικής εταιρείας με μολυσμένα φύτρα φασολιών.[1]

ε. ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ



Όλα αυτά τα σαμπουάν, αφτερσέιβ, αποσμητικά, καλλυντικά, σαπούνια σημαίνουν έκθεση σε τουλάχιστον 200 συνθετικές ουσίες. Αρκετές από αυτές λειτουργούν σαν ενδοκρινικοί αποδιοργανωτές με κυρίαρχη επίπτωση στη συμπεριφορά και την αντιληπτική ικανότητα. Τα λάδια και οι λοσιόν για το μαύρισμα περιέχουν τουλάχιστον επτά χημικές ουσίες καρκινογόνες ή που προκαλούν βλάβες στο ενδοκρινικό σύστημα  χώρια που παρεμποδίζουν την πρόσληψη της βιταμίνης D. 
Αν ίσχυε ο ισχυρισμός των διαφόρων ειδικών ότι ο ήλιος προκαλεί καρκίνο του δέρματος θα 'χαν πεθάνει όλοι στην Αφρική πριν μαυρίσουν από την υπερβολική έκκριση μελανίνης.

στ. ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΟΣ



Συνήθως τα τατουάζ περιέχουν συνθετικά χρώματα μελανιών που κατά βάση περιέχουν βαρέα μέταλλα.

ζ. ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ



Αρχίζει η έκθεση στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που δρα όπως ακριβώς και ο φούρνος μικροκυμάτων. Ήδη οι πρώτες μελέτες δείχνουν αυξημένη συχνότητα καρκίνου στον εγκέφαλο από υπερβολική χρήση.


ΦΑΣΗ 4: ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ



Σε όλη την ενήλικη ζωή μας συνεχίζουμε να συσσωρεύουμε τοξίνες στους ιστούς μας, αυξάνοντας σημαντικά τα επίπεδα έκθεσης από τα τρία προηγούμενα στάδια της ζωής μας.Η έκθεση αυτή θα πυροδοτήσει κάποια ασθένεια η φύση της οποίας θα εξαρτηθεί από την  γενετική προδιάθεση και από το μέγεθος του βαθμού που το ανοσοποιητικό σύστημα έχει βομβαρδιστεί από τοξίνες συν την συστηματική έλλειψη βασικών δομικών στοιχείων, πρωτεϊνών, Ω3, βιταμινών και ιχνοστοιχείων.

α. ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΡΟΦΩΝ



Το MSG, το γλουταμινικό μονονάτριο Ε612 (Ε 620-621-622-623-627-632-635) έχει αρχίσει να φθάνει σε κρίσιμα όρια μέσω των επεξεργασμένων τροφών, με αποτέλεσμα οι εγκεφαλικές βλάβες να αυξάνονται. Η ασπαρτάμη σας εκθέτει σε πάνω από 80 συμπτώματα τοξικότητας. Το νευρικό σύστημα είναι υπό κατάρρευση. Οι ορμόνες μέσω του κρέατος η rBGH προϊόν της Monsanto, τα αντιβιοτικά μέσω των κρεάτων, οι τοξίνες μέσω των δημητριακών (αφλατοξίνες) διαπερνούν τη διατροφική αλυσίδα και εγκαθίστανται στον οργανισμό μας, αυξάνοντας τις διαταραχές στο νευρικό σύστημα. 



Το συκώτι αδυνατεί να ανταπεξέλθει στη σωρεία των χημικών που έχει να επεξεργαστεί και απελευθερώνει πλέον τις τοξικές ουσίες, χωρίς να μπορεί να τις αποβάλλει από το σώμα μας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργεί μια αλυσιδωτή αντίδραση, η οποία προκαλεί ανάλογα συμπτώματα και ανάλογες νέες ασθένειες. Η κατανάλωση ψαρικών αντίστοιχα παρά την πρόσληψη των ευεργετικών Ω3, συσσωρεύει και υδράργυρο που και αυτός αυξάνει τις διαταραχές στο νευρικό σύστημα.

β. ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ



Αν χρησιμοποιείτε καλλυντικά από την εφηβεία μέχρι τώρα, έχετε απορροφήσει πάνω από 1000 διαφορετικές χημικές ουσίες.Τουλάχιστον το 65% από αυτές είναι καρκινογόνες.

γ. ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ



Σαν ενήλικες πια έχετε απορροφήσει μια πολύ μεγάλη δόση εντομοκτόνων υπεύθυνων για βλάβες στο νευρικό σύστημα και σε καρκινογενέσεις.

δ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ



Ανάλογα με τη δουλειά που επιλέξατε να κάνετε αγρότης, μηχανικός, γιατρός, ηλεκτροσυγκολητής, χειριστής μηχανημάτων, κομμώτρια κοκ, έχετε επιλέξει την έκθεση σας σε ένα σημαντικό αριθμό χημικών ουσιών, που είναι υπεύθυνες για ένα μεγάλο αριθμό ασθενειών, από τη νόσο Πάρκινσον έως την ALS, υπεύθυνη για τον εκφυλισμό του νευρικού συστήματος.

ε. ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ



Παρόλο που η Μονσάντο πέτυχε στην Αμερική να εισαγάγει τους γενετικά μεταλλαγμένους σπόρους σαν κανονικούς , είναι προς το παρόν απαγορευμένοι στην Ευρώπη, (γιατί απλά δεν είχαν προλάβει μερικοί σαν την Bayer να εξελιχθούν), τα ΓΜ προϊόντα  ωστόσο διακινούνται όσον αφορά τις ζωοτροφές, ανέλεγκτα όπως επίσης και τα παράγωγα τους.
Η σόγια παγκόσμια είναι μεταλλαγμένη σε ποσοστό που εγγίζει το 95%.Είναι το κύριο συστατικό των ζωοτροφών που κυκλοφορούν στην Ελλάδα μαζί με το εισαγόμενο καλαμπόκι που και αυτό σε μεγάλο βαθμό είναι ΓΜ.



Θα αναφερθώ μόνο σε δυο παράγωγα των ΓΜ όπως η λεκιθίνη σόγιας και το corn syrup που βρίσκονται στα περισσότερα είδη τροφών. Είναι ο δούρειος ίππος των ΓΜ και όπως έχει αναφερθεί στην επεξεργασία αυτών των δύο, χρησιμοποιείται το εξάνιο σαν εκχυλιστής , το καλύτερο νευροτοξικό.



ΦΑΣΗ 5: ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ



Είναι η φάση που η συσσώρευση των τοξινών φτάνει στο υψηλότερο σημείο.

α. ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ



Μετά την συνταξιοδότηση - σήμερα στην Ελλάδα παίζεται ανάλογα με τις διαθέσεις του ΔΝΤ όσον αφορά στην ηλικία συνταξιοδότησης-έχετε μια πιθανότητα στις 4 να παίρνετε 3-4 φάρμακα μαζί. Δεδομένου ότι οι λειτουργίες του συκωτιού και των νεφρών υπολειτουργούν αυτόματα υπερδοσολογείστε. Η υπερβολική κατανάλωση φαρμάκων οδηγεί σε έλλειψη βασικών θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό. Δεδομένου ότι η αντικατάσταση των θρεπτικών συστατικών, όπως βιταμίνες μέσω συμπληρωμάτων διατροφής κρίνεται σήμερα  όλο και δυσχερέστερη μιας και ο CODEX Αlimentarius φρόντισε να τις βάλει στις τοξικές 
ουσίες, η δε Ευρωπαϊκή Ένωση να απαγορεύει τα βότανα σαν φαρμακευτικά, το σίγουρο είναι ότι το ανοσοποιητικό σύστημα θα καταρρεύσει πολύ σύντομα.

β. ΝΕΡΟ



Οι φθοριούχες και χλωριούχες ενώσεις που έχουν βιοσυσσωρευστεί στον οργανισμό (κι εξακολουθούν να λαμβάνονται από νερού), έχουν κάνει τα οστά σας πιο εύθραυστα, μαζί με την χρόνια έλλειψη σε βιταμίνη D, λόγω του σύγχρονου φόβου της έκθεσης στον Ήλιο.

γ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ



Πριν τη σύνταξη είχατε αγοράσει κάμποσα καινούργια αυτοκίνητα απολαμβάνοντας την ιδιαίτερη μυρουδιά του καινούργιου. Είχατε απολαύσει ένα υπέροχο κοκτέιλ που ονομάζεται VOC και περιέχει πτητικές οργανικές ενώσεις όπως το στυρένιο και η φορμαλδεΰδη.

δ. ΤΣΙΠΟΥΡΑ



Σαν ελληναράδες απολαύσαμε πολλές φορές τσίπουρο σε όλες τις μορφές και τους τρόπους. Δυστυχώς οι αποστάξεις των τσίπουρων περιέχουν αρκετά μεγάλη δόση μεθυλικής αλκοόλης υπεύθυνης για κώφωση και εγκεφαλικά.

ε. ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ



Μια καλή συνέχεια των παιδικών σας χρόνων επανέρχεται με το φόβο της λεγόμενης εποχιακής γρίπης. Με τη βοήθεια της BIG PHARMA ετοιμάζεστε για το επόμενο βήμα της αποδήμησης μέσω του εξαιρετικού κοκτέιλ που περιγράψαμε στα εμβόλια της παιδικής ηλικίας.

στ. ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ

[chart_cholesterol%255B3%255D.jpg]

Ο μεγάλος φόβος καρδιάς , εγκεφαλικών και κατά συνέπεια η χορήγηση στατινών. Ο παραπάνω πίνακας είναι για να τον αφιερώσετε στον γιατρό σας όταν σας μιλήσει για χοληστερίνη.
Είναι η σύγκριση λαών με αυξημένα επίπεδα χοληστερίνης και ο ρυθμός θανάτων από καρδιά. Ο βαθμός συσχέτισης είναι μηδενικός.


Μετά συνεχίστε την ανάγνωση ενός εξαιρετικού άρθρου στο : http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=2485&fb_source=message 

[Η υπόθεση της χοληστερίνης λέει με λίγα λόγια τα εξής: Αν τρώτε  πολύ από τις τροφές, που περιέχουν χοληστερίνη ή κορεσμένο λίπος, τα επίπεδα τής χοληστερίνης στο αίμα θα αυξηθούν. Η παραπανίσια χοληστερίνη θα εναποτεθεί στα τοιχώματα των αρτηριών κάνοντάς τα να στενέψουν. Τότε, αυτό θα μπλοκάρει την παροχή αίματος στην καρδιά και σε άλλα όργανα προκαλώντας καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό.]

[Να γιατί φοβάστε τη χοληστερίνη. Τι θα λέγατε όμως αν μαθαίνατε, ότι όλα αυτά είναι λάθος; Ότι η θεωρία τής χοληστερίνης προβάλλεται τόσο έντονα λόγω μάρκετινγκ; Ότι από τη θεωρία τής χοληστερίνης κερδισμένες βγαίνουν οι εταιρείες τροφίμων και οι φαρμακευτικές εταιρείες; Αν μια εταιρεία τροφίμων παρασκευάσει ένα τρόφιμο χαμηλό σε λιπαρά, όλοι θα σπεύσετε να το αγοράσετε, διότι πιστεύετε, ότι αυτό είναι καλύτερο για την καρδιά σας από ένα τρόφιμο, που περιέχει όλα τα λιπαρά του. Στην τηλεόραση κατακλύζεστε από διαφημίσεις τέτοιων προϊόντων χαμηλών σε λιπαρά. Αυτό που δεν έχετε σκεφτεί όμως είναι, ότι το να αγοράζετε ένα τέτοιο προϊόν συμφέρει τις εταιρείες παρασκευής τροφίμων. Αφαιρούν από ένα προϊόν τα λιπαρά του και αυτά τα πουλούν εν συνεχεία ως βούτυρο.]

ζ. ΧΗΜΙΚΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ



Σαν νέος αλλά ακόμη και σαν εκφραστής της 3ης ηλικίας συμμετείχες σε διαδηλώσεις όπου ψεκάστηκες με διάφορα χημικά CN (Chloroacetophenone) ,CS (Orthochlorobenzalmalononitrile) και ανάλογα την ηλικία είχες και μια γεύση του χημικού πολέμου από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.Οι αναπνευστικές σου λειτουργίες σίγουρα έχουν πειραχθεί και φυσικά σ' έχουν διαβεβαιώσει ότι οι παρενέργειες είναι προσωρινές γιατί ποιος θα άντεχε αγωγές εκατομμυρίων για ανήκεστη πνευμονική βλάβη.

---------

[1] Η ιστορία με τα διάφορα Esterichia Coli και τις μεταλλάξεις του συνθέτουν μία μικρή συνωμοσία που κανένας μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει την σύνδεση. Το Esterichia Coli είναι εντεροβακτήριο και καμία θέση δεν έχει να εμφανιστεί σε φύτρα. Έχει όμως άμεση σχέση με τα σφαγεία και την μη απολύμανση τους από τα κόπρανα των ζώων. Για την γρήγορη απολύμανση τους ο CODEX ALIMENTARIUS προχώρησε στην αναγκαστική επιβολή ακτινοβόλησης με Καίσιο και απεμπλουτισμένο ουράνιο για τη θανάτωση του Esterichia Coli σε όλα τα τρόφιμα. Για να μην ελαττώσουν το κόστος οι μεγάλες εταιρείες παραγωγής κρέατος θα αναγκασθούμε να αυξάνουμε τα επίπεδα ραδιενέργειας, με τις αντίστοιχες επιπτώσεις. Η “Μεγάλη” Γερμανία αντί να ψάξει να βρει την πραγματική πηγή επιμόλυνσης των φύτρων (προφανώς από οργανική κοπριά), επειδή αυτό θα χτυπούσε την βαριά βιομηχανία κρέατος της, προτίμησε να χτυπήσει τη βιολογική καλλιέργεια φύτρων και νωπών λαχανικών.

Πηγή: episthmi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου