Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ποια γρίπη; Αποτοξινωθείτε γρήγορα από τους χημικούς αεροψεκασμούς...



Είσαι άρρωστος. Η μύτη σου τρέχει. Το σώμα σου πονάει, Ιδρώνεις, βήχεις, φτερνίζεσαι και δεν έχεις την ενέργεια να σηκωθείς από το κρεβάτι σου…
Τι σκέφτηκες;
Γρίπη;

Χα…

Είσαι βαθιά γελασμένος…

Φταίνε οι ψεκασμοί…



Ναι… Οι αεροψεκασμοί που όλοι τους βλέπουμε, αλλά κανένας δεν παραδέχεται δημοσίως, για το φόβο του χλευασμού!

Συνοδοιπόρος σε αυτή τη θεωρία, ο Δρ. Λέν Χόρογουιτς. Η πιο αμφιλεγόμενη ιατρική αρχή. Εκπαιδεύτηκε ως πανεπιστημιακός ερευνητής, και τώρα στα 48 του χρόνια, ο Χόρογουιτς χρεώνει πως στοιχεία της Αμερικανικής Κυβέρνησης συνωμοτούν με μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες για να αρρωστήσουν μεγάλα ποσοστά του πληθυσμού.

Τα ΜΜΕ αναφέρουν πως οι εντατικές πτέρυγες στα νοσοκομεία είναι γεμάτα από ασθενείς με μια περίεργη μόλυνση του άνω αναπνευστικού που δεν δείχνει να είναι ίωση. Το αναφέρουν ως «η γρίπη μυστήριο» και πως το εμβόλιο της γρίπης είναι αναποτελεσματικό.



«Βλέπουμε αυτή την επιδημία από τα τέλη του 1998 και τις αρχές του 1999. Οι άνθρωποι βήχουν και ξαναβήχουν από αυτή την περίεργη αρρώστια η οποία δε δείχνει να προέρχεται από καμία λογική ιογενή ή βακτηριακή επίθεση και μεταβατική περίοδο.

Εάν ήταν πραγματικά ιογενής ή βακτηριακή μόλυνση θα είχε δημιουργηθεί πυρετός, αλλά δεν είχε. Παραμένει για βδομάδες, αν όχι μήνες. Βουλωμένη μύτη, μύτη που τρέχει, βήχας, κόπωση, γενική κατάπτωση. Οι άνθρωποι γενικά νοιώθουν σαν να είναι «απενεργοποιημένοι».

Εγώ πάντως πραγματικά τις τελευταίες ημέρες νιώθω έτσι…

«Πιστεύω ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί φταίνε για την χημική τοξίνωση του πληθυσμού, η οποία μπορεί να συντελέσει σε γενική καταστολή του ανοσοποιητικού, χαμηλού βαθμού μέχρι υψηλού βαθμού, ανάλογα με την έκθεση. Η δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού επιτρέπει στους ανθρώπους να γίνονται ευαίσθητοι σε τυχαίες μολύνσεις, όπως αυτό το μυκόπλασμα και άλλες καιροσκοπικές μολύνσεις», λέει ο Δρ. Χόρογουιτς.



Η λύση είναι το «χτίσιμο» του ανοσοποιητικού μας συστήματος. 

Πώς;

ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ: Αποτοξίνωση

Επειδή όλοι(;) έχουμε ταϊστεί από την σοδειά της Βαβυλώνας και έχουμε φάει τοξικά απόβλητα της Μονσάντο, της Dow Chemical και της Archer Daniel, και τα γενετικά σχεδιασμένα τρόφιμα και χημικά και τα φθόρια τους και το χλώριο τους, πρέπει να αποτοξινωθούμε.

++

Ένα εύκολο πρόγραμμα αποτοξίνωσης είναι με φρεσκοστυμμένη λεμονάδα που προσθέτεις σιρόπι σφενδάμου και πιπέρι καγιέν.

ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: Μείωση της οξύτητας

Για να μετατρέψεις την χημεία του σώματος σου, να το κάνεις πιο αλκαλικό. Μόνο στην όξινη κατάσταση ο οργανισμός αναπαράγει βακτήρια, ιούς, μύκητες, μούχλα και καρκίνο και τα καρκινικά κύτταρα κάνουν πάρτι. Δεν μπορούν να επιβιώσουν σε αλκαλικό περιβάλλον.

Τί είναι αυτό που κάνει τη χημεία του σώματος σου να γίνει όξινη και τόπος αναπαραγωγής για βακτήρια και μολυσμένους παράγοντες; Η καφεΐνη, η νικοτίνη, η ζάχαρη, επεξεργασμένοι υδατάνθρακες, το αλκοόλ, τα φάρμακα και τ΄αντιβιοτικά, το κόκκινο κρέας, το στρες – αυτοί είναι οι κύριοι παράγοντες. Εξαφάνισέ τους ή μείωσέ τους όσο μπορείς.



Στίβε χυμό λεμονιού μέσα στο νερό σου. Το λεμόνι έχει πολύ ασβέστιο και μετατρέπεται σε υδροξείδιο του ασβεστίου στο πόσιμο νερό. Αυτό είναι αλκαλοποίηση.

Ανεβάζει το pH του νερού από το 7 στο 8 περίπου. Το καυτό πιπέρι καγιέν είναι ένας από τους πιο αλκαλικούς συντελεστές που μπορείς να βάλεις στο σώμα σου. Αποτοξινώνει και αποξυνιστά μαζί…

Πηγή: antigrafh-epikollhsh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου