Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

LIFEWAVE - Επαναστατική Χρήση της Ενέργειας

img_products_Lifewave_Patches
Η LIFEWAVE, είναι μία νέα επαναστατική βιοτεχνολογία, που μόλις έχει αρχίσει και προσφέρει ποιότητα ζωής και καλή υγεία, χωρίς χρήση φαρμάκων.

Τα προϊόντα της παρασκευάζονται στις Η.Π.Α (παγκόσμια πατέντα ευρεσιτεχνίας) και είναι πιστοποιημένα από το FDA Αμερικής, την υπηρεσία Antidopping Αμερικής και τον οργανισμό Obelis, με έδρα τις Βρυξέλλες για όλες τις χώρες της Ε.Ε.

Πρόκειται για προϊόντα νανοτεχνολογίας που έχουν τη μορφή μικρών αυτοκόλλητων επιθεμάτων, τοποθετούνται σε βελονιστικά σημεία και παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς την εισαγωγή χημικών ουσιών στον ανθρώπινο οργανισμό.

Δεν είναι φάρμακα, δεν περνούν από το συκώτι μας, δεν έχουν τοξίνες, δεν έχουν αρνητική αλληλεπίδραση με φάρμακα. Δεν είναι διαδερμικά, ενέσιμα ή πόσιμα.
Τοποθετούμενα στα σημεία βελονισμού διεγείρουν, αυξάνουν και αποκαθιστούν την ενέργεια στο σώμα μέσω των ενεργειακών καναλιών, των γνωστών μεσημβρινών. Η σύνθεσή τους είναι από οργανικά υλικά όπως αμινοξέα, σάκχαρα και σταθεροποιημένο οξυγόνο. Τα υλικά αυτά σχηματίζουν μοριακού μεγέθους υγρούς κρυστάλλους, οι οποίοι λειτουργούν σαν μικρές κεραίες.

Το σώμα μας είναι μια τέλεια μηχανή που υπολειτουργεί, γιατί υπάρχουν οι τοξίνες και τα βαριά μέταλλα. Μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τον οργανισμό μας από τα κέντρα – τα σημεία που εισέρχεται η ενέργεια στο σώμα μας. Μπορεί μ’αυτόν τον τρόπο να αυξηθεί η παραγωγή αμινοξέων όπως η γλουταθειόνη και να έχουμε ευεργετικά αποτελέσματα αποτοξίνωσης και αντιγήρανσης. Μπορεί να φύγει ο πόνος ξεμπλοκάροντας τη συσσωρευμένη ενέργεια. Όταν τα όργανα του σώματος βρίσκονται σε ισορροπία, δεν υπάρχει πόνος, δυσφορία, αδυναμία, κατάθλιψη και ανησυχία.

Τα επιθέματα ακούνε το σώμα μας. Σε σύντομο διάστημα μετά την τοποθέτησή τους, εμφανίζεται βελτίωση. Τοποθετούνται και ενεργούν εξίσου ικανοποιητικά ακόμη και πάνω στα ρούχα μας, στα παπούτσια μας ή πάνω από γύψο!

Τα επιθέματα 
Α) βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου, 
Β) βοηθούν τον οργανισμό μας με τον πιο φυσικό τρόπο να αυξήσει  τις λειτουργίες του, 
Γ) αποτοξινώνουν, αναπλάθουν το σώμα και καθυστερούν τη γήρανση.
Δ) ρυθμίζουν το βάρος μας.

Ο στόχος της χρήσης αυτών των ενεργειακών προϊόντων είναι να μπορεί ο καθένας να τα χρησιμοποιεί οπουδήποτε και χωρίς χρονοτριβή, ταλαιπωρία και περιττές δαπάνες και να επωφελείται της άμεσης ενεργειακής επίδρασής τους, αφού προηγουμένως ενημερωθεί για την κατάλληλη τοποθέτησή τους.

Η LIFEWAVE λειτουργεί μέσω δικτυακού μάρκετινγκ και ανεξάρτητων συνεργατών. Τα προϊόντα προβάλλονται μέσω παρουσιάσεων και συναντήσεων κατά τις οποίες οι συνεργάτες εκπαιδεύονται για την τοποθέτηση και την ορθή χρήση των επιθεμάτων.

Η LIFEWAVE προσφέρει ένα ενεργειακό προϊόν άμεσα αποτελεσματικό και επομένως χρήσιμο. Πρόκειται για μια επαναστατική ευρεσιτεχνία του ιδρυτή των  LIFEWAVE  επιθεμάτων, David Schmitd, βιολόγου, που έφερε την ενέργεια κοντά μας, στα χέρια μας για αυτοκατανάλωση, εύκολη χρήση και αποτελεσματικότητα δίχως παρενέργειες.
Δοκιμάστε το, βιώστε το και διαδώστε το.

Πηγή : δροσοσταλίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου