Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013

Θεραπεία με την “Πορφυρή Πλακέτα του Τέσλα”

teslaplate1
Είναι μια θεραπευτική πατέντα, ειδικά για το ενεργειακό πεδίο του ανθρώπου, εξασφαλίζοντας θωράκιση της υγείας μας και απαλλαγή από πόνους. Ο δημιουργός και ο πρώτος χρήστης της Πορφυρής Πλακέτας ήταν ο ίδιος ο, επιστήμονας και εφευρέτης, Νίκολα Τέσλα O Προμηθέας του Ηλεκτρισμού Σήμερα τη χρησιμοποιούν εκατομμύρια άνθρωποι σ’ όλο τον κόσμο.
«Το παρόν είναι δικό τους, το μέλλον είναι δικό μου».
Νίκολα Τέσλα

ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ, ΘΩΡΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ  ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΕΣΛΑ.

Η Πλακέτα Τέσλα λειτουργεί ως πομποδέκτης της κοσμικής ενέργειας, δημιουργώντας γύρω της ένα θετικό πεδίο, με το οποίο θεραπεύει, εμποδίζει την εξέλιξη της νόσου, εξαλείφει την ένταση και τα αποτελέσματα του στρες, και βελτιώνει γενικώς τη διάθεση και την ευεξία μας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣMΟΡΦΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗ:  Η Πορφυρή Πλακέτα του Τέσλα είναι κατασκευασμένη από ειδικό κράμα αλουμινίου. Η επίπεδη επιφάνεια της είναι βαμμένη με το αυθεντικό πορφυρό χρώμα. Η πρότυπη «μικρή» πλακέτα έχει τις διαστάσεις 11.4 x 7.3 εκατοστά, ενώ η «μεγάλη» 27.9 x 27.9 εκατοστά.

ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ:  Η Πλακέτα του Τέσλα με το μαγνητικό πεδίο που παράγει, διεγείρει το μεταβολισμό των κυττάρων, επιταχύνει την ανταλλαγή αερίων, διεγείρει την αναγεννητική διαδικασία μέσω των ηλεκτροχημικών αντιδράσεων και βελτιώνει τη μικρο-κυκλοφορία στον τραυματισμένο ιστό. Η πορφυρή πλακέτα με το βιομαγνητικό της πεδίο βελτιώνει τις βιολογικές λειτουργίες των κυττάρων και αυξάνει τη δονητική συχνότητα (vibrational frequency) θωρακίζοντάς το άτομο ακόμη και ενεργειακά…

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

> Μετατραυματικές καταστάσεις: Διαστρέμματα, εκτεταμένες αρθρίτιδες, τενοντίτιδες των μυών, φλεγμονές των μυών, μώλωπες, κατάγματα των οστών, των χεριών και του ποδιών,

> Ρευματικές επώδυνες καταστάσεις: Προβλήματα της σπονδυλικής στήλης και των χόνδρων του μέσου σπονδύλου εξαιτίας του εκφυλιστικού ρευματισμού. Φλεγμονές των μυών και των τενόντων, αρθρίτιδες, εκφυλιστικές αλλαγές της παλάμης και της πατούσας. Ημικρανία και άλλοι πονοκέφαλοι. Ιγμορίτιδα, πονόδοντος, γαστρίτιδα, έλκος στομάχου και του δωδεκαδάκτυλου, αϋπνία, άγχος και υπερένταση.

ΧΡΗΣΗ:  

Η πλακέτα του Τέσλα χρησιμοποιείται δυο φορές την ημέρα (το πρωί και το βράδυ). Τοποθετείται απευθείας στο δέρμα, στο μέρος όπου πονάμε, και στερεώνεται με επίδεσμο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο πλακέτες ταυτόχρονα, βάζοντας τη μία απέναντι στην άλλη.

Για παράδειγμα, για τον πόνο στην παλάμη του χεριού, τοποθετείτε τη μία πλακέτα μέσα στη παλάμη και την άλλη από την πάνω μεριά της παλάμης. Στερεώστε τες μ’ ένα επίδεσμο ή ένα απλό ύφασμα.

Το ίδιο ισχύει και για τους πόνους στα γόνατα:

Mια πλακέτα κάτω απ’ το γόνατο και μία από πάνω, στερεώνονται μεταξύ τους μ’ ένα επίδεσμο. Για το πόνο του στομαχιού χρησιμοποιούμε την πλακέτα δύο φορές την ημέρα από 20 με 30 λεπτά και την τοποθετούμε πάνω από τον ομφαλό.  Για τις αϋπνίες καλά είναι να τοποθετήσετε μία πλακέτα κάτω από το μαξιλάρι σας και να κοιμάστε πάνω της κάθε δεύτερη νύχτα.

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: Καμία.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ: Η Πλακέτα του Τέσλα δεν πρέπει να τοποθετείται σε ανοιχτές πληγές.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ: Εξαρτάται από τις μηχανικές βλάβες και ζημίες που μπορεί να αλλοιώσουν την επιφάνεια και τα χαρακτηριστικά της πλακέτας.ΚΑΙ… ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡA ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΕΣΛΑ : 

Λίγοι είναι οι συνειδητοποιημένοι σ’ αυτόν τον κόσμο, που αντιλαμβάνονται το πραγματικό μεγαλείο του Νίκολα Τέσλα και το τεράστιο δυναμικό του ημιτελούς έργου του, παρά το γεγονός ότι η υλική και πνευματική εργασία του Τέσλα διερευνείται συνεχώς ακόμη και μετά το θάνατό του.

Η πορφυρή πλακέτα του Τέσλα είναι μία από τις μεγαλύτερες πρακτικές επιτεύξεις του έργου του, μια θεραπευτική πατέντα που μόνο στις ΗΠΑ χρησιμοποιείται από περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανθρώπους.

Με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους μπορούμε να βιώσουμε την αρμονία του σύμπαντος. Ένας απ’ αυτούς είναι κι αυτή η εφεύρεση που έχετε στα χέρια σας, εμπνευσμένη από τις γνώσεις και τις ενεργειακές εμπειρίες του Νίκολα Τέσλα. Η Πορφυρή Πλακέτα του Τέσλα αποτελεί μία από τις πιο γνωστές εναλλακτικές θεραπείες σήμερα. Το βιολετί ή το πορφυρό της χρώμα, εκπέμπει την έβδομη ακτίνα και τη βιολετί φλόγα, που είναι θεραπευτική μια ακτίνα του φάσματος του ουράνιου τόξου.

Πολλά εργαστηριακά πειράματα και αναλύσεις απέδειξαν ότι η πυρηνική δομή της Πλακέτας Τέσλα αλλάζει έτσι ώστε να είναι σε συντονισμό με τις υψηλής συχνότητας δονήσεις που έχει η ζωτική δύναμη, και ταυτόχρονα,  είναι με  κάποιο πολύπλοκο τρόπο συνδεδεμένη με τη γνωστή ενέργεια των αρνητικών ιόντων.

Διαθέτει ένα ενεργειακό πεδίο που μπορεί να διεισδύει σ’ όλα τα ζωντανά οντά, φυτά, ζώα και ανθρώπους. Η λεγόμενη ζωτική ενέργεια ή Πράνα μπορεί να μετρηθεί με διάφορους τρόπους. Μετρούμενη με τα γνωστά όργανα ένας άνθρωπος μέσου όρου θα δείξει περίπου 20 μονάδες. Ωστόσο, αν έχει πάνω του, την Πορφυρή Πλακέτα του Τέσλα, τότε θα ανεβάσει το ενεργειακό του επίπεδο πάνω από 100 μονάδες! Μ’ αυτό τον τρόπο η Πλακέτα Τέσλα επιταχύνει την πνευματική ανάπτυξη και τονώνει την αναγεννητική διαδικασία των κυττάρων.

Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ

● Ανεβάζει την προσωπική δονητική συχνότητα του υποκειμένου.

● Μειώνει τις νευρικές εντάσεις τοποθετώντας την πλακέτα στην περιοχή του  διαφράγματος .

● Τονώνει την αναγεννητική διαδικασία των κυττάρων.

Θα έχετε περισσότερη ενέργεια και θα κουράζεστε λιγότερο με το που θα βάλετε τη μικρή πλακέτα στην τσέπη σας ή στην τσάντα σας, δυο φορές την ημέρα για περίπου μισή ώρα τη φορά.

Η ΠΟΡΦΥΡΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ

● Στους  μώλωπες, ενώ οι πληγές θεραπεύονται πιο γρήγορα κατά το διάστημα μετεγχειρητικής ανάνηψης.

● Κατά του κάθε μορφής πόνου.

● Βοηθάει στην καταπολέμηση της ισχιαλγίας και του ρευματισμού.

● Είναι αποτελεσματική σε χέρι ή πόδι με διάστρεμμα (στραμπούληγμα).

● Κατά του εμετού (τοποθετείται πάνω στο στομάχι).

● Για την πρωινή αδιαθεσία κατά της εγκυμοσύνης.

● Κατά του στρες.

● Είναι ιδανική για την αυτοσυγκέντρωση και το διαλογισμό.Μερικοί άνθρωποι κοιμούνται με την πλακέτα κάτω από το μαξιλάρι τους και ισχυρίζονται ότι ξεκουράζονται, όπως ποτέ πριν στη ζωή τους. Η Πλακέτα Τέσλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αυτό τον τρόπο μία ή δυο φορές την εβδομάδα. Ορισμένοι είναι τόσο ευαίσθητοι ως προς τα ενεργειακά αποτελέσματα της πλακέτας, που μετά από τέτοια πειράματα δεν μπορούν να κοιμηθούν όλη τη νύχτα. Αν σταθεροποιήσετε την πλακέτα με μια γάζα πάνω σε έγκαυμα ή εκεί που κοπήκατε, ή την σταθεροποιήσετε με ένα έμπλαστρο στο σημείο που πονάτε, η θεραπεία θα είναι πιο γρήγορη και ο πόνος θα εξαφανιστεί πολύ γρήγορα.

Τα πειράματα και η πολύχρονη πείρα έδειξαν ότι μόνο ο πόνος που προέρχεται από τη δισκοπάθεια δεν μπορεί να εξαλειφθεί από το ενεργειακό πεδίο της Πλακέτας. Η Πορφυρή Πλακέτα του Τέσλα μειώνει επίσης και τις αρνητικές δονήσεις σε τρόφιμα, νερό και τα υπόλοιπα υγρά, ακόμη και στον καπνό  και το κάνει μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αρκεί να βάλουμε το φαγητό ή το νερό σε ποτήρι ή σε μπολ, πάνω στη πλακέτα για 2  με 3 λεπτά.

Η ενέργεια της πλακέτας «δουλεύει» μέσα από όλα τα υλικά, εκτός από τα μέταλλα. Τα φυτά, που είναι ποτισμένα με το επεξεργασμένο με τη πλακέτα νερό, μεγαλώνουν πολύ πιο γρήγορα κι έχουν ένα πιο όμορφο χρώμα. Τα λουλούδια θα έχουν διπλή διάρκεια αν βάλουμε την πλακέτα κάτω από το αγγείο. Η Πλακέτα Τέσλα είναι μια μικρή γεννήτρια ενέργειας η οποία, εκτός από τη θεραπεία, σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε διάφορα πειράματα σε  πολλά επίπεδα…

Υπάρχουν αμέτρητα μικροθαύματα που μπορούν να γίνουν με την πλακέτα και μερικά απ’ αυτά θα τα’ ανακαλύψετε και μόνοι σας. Ο χρόνος και το μέλλον θα αποδείξουν όλες τις μεγάλες και χρήσιμες δυνατότητες του τεράστιου έργου του Νίκολα Τέσλα.

Η Πλακέτα του Τέσλα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τις κλασικές ή τις εναλλακτικές θεραπείες. Αντίθετα, το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΟΡΦΥΡΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ;

Η Πλακέτα Τέσλα σας αποστέλλεται με Αντικαταβολή στη διεύθυνσή σας.

Τηλεφωνείστε τώρα στο 2392.110215 ή στο 6945354443

ή στείλτε στον ίδιο αριθμό SMS με τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Ταχυδρομικός Κώδικας και Τηλέφωνο).

Μπορείτε επίσης να δώσετε την παραγγελία σας και τα στοιχεία σας στο mail: tesla.plate.gr@gmail.com

● Η κάθε Πλακέτα του Τέσλα κοστίζει 22 ευρώ (συν έξοδα αποστολής 3,8 ευρώ).
Για κάθε επιπλέον Πλακέτα Τέσλα παραγγείλετε, ισχύει έκπτωση 10%.

«Ο Νίκολα Τέσλα παραμένει ο μύθος, το κεντρικό σημείο, 
το αρχέτυπο όλων των επιστημόνων του 20ου αιώνα». 
Gerry Vassilatos, Lost Science

Τα Βραβεία και οι Αναγνωρίσεις του Νίκολα ΤέσλαΤο 1912 ο Τέσλα προτάθηκε, μαζί με τον Έντισον, για το Βραβείο Νόμπελ.

Το 1917 ο Τέσλα βραβεύτηκε με το «Μετάλλιο του Έντισον»», το πιο σημαντικό βραβείο στον τομέα της ηλεκτροτεχνικής στις ΗΠΑ.

Το 1960 η Διεθνής Επιτροπή Ηλεκτροτεχνικής ονόμασε την μονάδα μέτρησης της μαγνητικής επαγωγής, μονάδα Τέσλα (Τ).

Το 1975 ο Τέσλα εισάγεται επίσημα στο Inventor’s Hall of Fame.

Το 1976 καθιερώνεται το Βραβείο Τέσλα από το Ινστιτούτο των Ηλεκτρομηχανικών των ΗΠΑ, το οποίο και απονέμεται κάθε χρόνο.

Το 1983 τα Αμερικανικά Ταχυδρομεία τίμησαν τον Τέσλα τυπώνοντας γραμματόσημα με τη μορφή του.

Το άγαλμα του Νίκολα Τέσλα τοποθετείται στους καταρράκτες του Νιαγάρα, όπου το 1895 λειτούργησε το πρώτο υδροηλεκτρικό εργοστάσιο στον κόσμο.

Το 1992 τυπώνονται στη Σερβία μια σειρά από χαρτονομίσματα με τη μορφή του Τέσλα.

Η γωνία της 40ης οδού με την 6η Λεωφόρο του Μανχάταν ονομάζεται «Γωνία του Νίκολα Τέσλα» και τοποθετήθηκε σχετική πινακίδα για να θυμίζει στους Νεοϋορκέζους ότι η πόλη τους χρωστάει πολλά στον Τέσλα.

Το 2005 το Διεθνές Αεροδρόμιο του Βελιγραδίου μετονομάζεται σε «Αεροδρόμιο Νίκολα Τέσλα».

Το 2006 ανακηρύσσεται από UNESCO «Έτος Τέσλα» για να τιμηθούν τα 150 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου εφευρέτη.

  © Γιώργος Στάμκος συγγραφέας, βιογράφος του Νίκολα Τέσλα


Πηγή : terrapapers.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου