Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Οι κρύσταλλοι με πολύ απλά λόγια


Σε τι μπορεί να σε βοηθήσει ένας κρύσταλλος; 

Ο κάθε κρύσταλλος έχει μία δόνηση η οποία επηρεάζει κάθε άνθρωπο με διαφορετικό τρόπο.  Μπορεί να βοηθήσει το σώμα σου και την ψυχή σου, εξισορροπώντας  τη ροή της ενέργειάς σου.  Μπορεί να σε βοηθήσει στην καθημερινότητά σου σε θέματα που μπορεί να σε απασχολούν όπως κόπωση, άγχος, θλίψη κα.

Πού μπορείς να προμηθευτείς κρυστάλλους; 



Αρχικά ρίξε μία ματιά στο σπίτι! Μπορεί ήδη να έχεις κάποιο κόσμημα, κομπολόι ή διακοσμητικό αντικείμενο.  Διαφορετικά, πέρα από τα κοσμήματα που μπορείς να προμηθευτείς από καταστήματα κοσμημάτων, κρυστάλλους μπορείς να βρεις σε εξειδικευμένα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Καραγιώργη Σερβίας στο Σύνταγμα ή σε άλλες περιοχές.


Πώς θα ξέρω ποιος κρύσταλλος είναι ο σωστός για μένα και πώς θα επιλέξω; 



Εδώ η απάντηση είναι απλή.  Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου! Ναι! Και αν δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα απλά δοκίμασέ το! Παρατήρησε τους κρυστάλλους και απλά πάρε αυτόν που θα σου φωνάζει «Μη φύγεις χωρίς εμένα!».  Μην ανησυχείς αν δεν ξέρεις τις ιδιότητες του συγκεκριμένου κρυστάλλου ή αν είναι ο πιο κατάλληλος, ο κρύσταλλος που επιλέγεις είναι πάντοτε ο σωστός!


Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τον κρύσταλλό μου; 



Να θυμάσαι ότι πριν χρησιμοποιήσεις τον κρύσταλλό σου θα πρέπει πρώτα να τον καθαρίσεις από προηγούμενες ενέργειες που έχει απορροφήσει, να τον ενεργοποιήσεις και να τον προγραμματίσεις. Να θυμάσαι ότι πάντα πρέπει να έχεις θετική πρόθεση.  Ένας απλός τρόπος για να καθαρίσεις τον κρύσταλλό σου είναι να τον τοποθετήσεις σε ένα γυάλινο δοχείο με θαλασσινό αλάτι και μετά να τον αφήσεις στον ήλιο για κάποιες ώρες.  

Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις αλάτι Ιμαλαϊων.  Για να προγραμματίσεις τον κρύσταλλό σου κράτησέ τον στα χέρια και σκέψου το σκοπό για τον οποίο τον έχεις επιλέξει και τις ποιότητες που θέλεις να φέρεις στη ζωή σου με τη βοήθειά του, πάντα με αγάπη, φως και θετική πρόθεση.


Πώς γίνεται μία ατομική συνεδρία κρυσταλλοθεραπείας; 



Στην κρυσταλλοθεραπεία, αφού επιλέξουμε τους κρυστάλλους που θα χρησιμοποιήσουμε, τους τοποθετούμε επάνω στο σώμα (στα ενεργειακά κέντρα ή στο σημείο που χρειάζεται θεραπεία) ή γύρω από αυτό ώστε να μπορέσουμε να εξισορροπήσουμε την ενέργεια σε σωματικό, συναισθηματικό και ψυχικό επίπεδο.



Φαίη Γιάνναρου 
Εναλλακτικές θεραπείες- Σεμινάρια σωματικής έκφρασης 

Πηγή : Δροσοσταλίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου