Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Τα εμβόλια γρίπης χρησιμοποιούνται για να τροποποιήσουν την ανθρώπινη συμπεριφορά (Video ΣΟΚ)


Τα εμβόλια αδρανοποιούν τον ανθρώπινο εγκέφαλο μετατρέποντας μας σε άμορφες και άβουλες μάζες…!

Αυτό που πρόκειται να ακούσετε στο video δεν είναι επιστημονική φαντασία ή θεωρία συνωμοσίας, αλλά μια γεύση από το τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες των Ηνωμένων Πολιτειών στο Πεντάγωνο, αλλά και φυσικά σε ολόκληρο τον κόσμο.
Πιστεύετε ότι η κυβερνήσεις σας προσφέρουν τα εμβόλια προς όφελός σας; Μήπως αισθάνεστε ότι χρειάζεστε το εμβόλιο της γρίπης κάθε χρόνο;

Σε ένα μικρό αμφιθέατρο που ονομάζεται BC232 ένας επιστήμονας παρουσιάζει το πώς η στρατιωτική βιομηχανία μπορεί να εξαπλώσει έναν ιό και  να χρησιμοποιήσει ένα εμβόλιο για να εξαλείψει - τροποποιήσει την «ανεπιθύμητη ανθρώπινη συμπεριφορά» όπως το Πεντάγωνο την αποκαλεί. Ειδικότερα, ότι έχει σχέση με την θρησκευτική συμπεριφορά. Αυτή είναι η σκοτεινή επιστήμη. Με όλα τα υποχρεωτικά προγράμματα εμβολίων στις Ηνωμένες Πολιτείες, μην νομίζετε ότι κάτι τέτοιο δεν θα χρησιμοποιηθεί ή, ενδεχομένως, δεν έχει χρησιμοποιηθεί ήδη στο αμερικανικό ή και παγκόσμιο κοινό.

Η παρουσίαση αυτή έχει τεράστια βάση αλήθειας, και, ενδεχομένως, μπορεί να είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Ας λάβουμε υπόψη ότι το ποσό των εμβολίων που αυτή τη στιγμή τα μωρά, τα νήπια, τα παιδιά οι έφηβοι λαμβάνουν, είναι  πολύ μεγαλύτερο από ποσοστό της δυνητικής απειλής που αποτελούν οι ασθένειες αυτές.

Για παράδειγμα, γιατί θα πρέπει ένα παιδί, του οποίου η οικογένεια δεν έχει ιστορικό ηπατίτιδας να λάβει ένα εμβόλιο για την ηπατίτιδα κατά τις πρώτες ημέρες της γέννησης καθώς και πολλά άλλα εμβόλια, βάζοντας το φόβο στις καρδιές των γονέων για την πιθανότητα να πεθάνει αν δεν προστατευθεί...

Το ζήτημα είναι πως πρέπει να υπάρχει κάποιο κίνητρο για αυτά τα εμβόλια, τα οποία πρέπει να παρέχονται ελεύθερα σε όλο το δυτικό κόσμο και τώρα σταδιακά και στο λεγόμενο αναπτυσσόμενο κόσμο.

Αυτή η έννοια του χειρισμού της ανθρώπινης συμπεριφοράς είναι τόσο σκοτεινή και που κάλλιστα θα μπορούσε να προέλθει μόνο από την νοοτροπία ενός ψυχοπαθή αποφασισμένου να μετατρέψει τα ανθρώπινα όντα σε ένα υπάκουους σκλάβους.

Σε τι δοκιμασία υποβάλλουμε τα παιδιά μας; Πενήντα χρόνια πριν, για ένα παιδί θα ήταν αδιανόητο να λαμβάνει τόσα πολλά εμβόλια. Αφυπνισθείτε!

Πηγή ; Αφύπνιση Ελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου