Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Τι είναι η βιοθεραπεία


Βιοθεραπεία είναι η πιο αρχαία θεραπευτική μέθοδος.
Είναι η μεταβίβαση ζώσας ενέργειας από ένα ζωντανό οργανισμό σ’ ένα άλλο (δια μέσο των χεριών). Η μεταβίβαση αυτή:
* Δεν προκαλεί καμία απολύτως παρενέργεια. 
* Αναζωογονεί και ανανεώνει όλον τον οργανισμό, βοηθώντας έτσι στην καταπολέμηση των          ασθενειών.
* Αποκαθιστά τις ψυχοσωματικές διαταραχές.
* Βοηθά αποτελεσματικά στην καταπολέμηση του άγχους.

Η βιοθεραπεία είναι θεραπευτική αγωγή που εφάρμοσε ο άνθρωπος. Είναι η αγκαλιά και το χάδι της μάνας. Είναι η μεταβίβαση- μετάγγιση συμπαντικής ζωτικής ενέργειας από  ένα ζωντανό οργανισμό σε άλλο. Είναι η θεραπευτική αγωγή που σέβεται την ακεραιότητα του οργανισμού, δεν κόβει, δεν τρυπάει, και δεν χορηγεί φάρμακα.



  Η βιοθεραπεία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με παραψυχολογία, μαγεία ή άλλα φαινόμενα έξω-αισθητήριας αντίληψης, αφού πρόκειται για θεραπευτική διαδικασία που χρησιμοποιεί ιδιότητες φυσιολογικές, δηλαδή βιοενέργεια. Δεν διακόπτει τυχόν θεραπείες που προϋπάρχουν ούτε αποτρέπει επεμβάσεις που έχουν συστηθεί από γιατρούς. Δεν έχει παρενέργειες αφού πρόκειται για παροχή βιολογικής ενέργειας πανομοιότυπης με αυτή που όλοι παράγουμε και διαθέτουμε ως ζωντανοί οργανισμοί.

Οι πηγές θεραπευτικής ενέργειας είναι 3 κατηγοριών:



1. Η προσωπική ενέργεια: Αυτή δηλαδή που παράγεται  από το σώμα και την οποία οι κινέζοι την ονομάζουν τσι, ενώ οι γιαπωνέζοι κι.


2. Η ψυχική ενέργεια: Δηλαδή η ικανότητα του να εστιάζεις τη δύναμη νου και μέσα από τη σκέψη να κατευθυνεις την συγκεντρώσα ενέργεια.


3. Η πνευματική ενέργεια: Με αυτήν δουλεύεις με το Θεό, το Πνεύμα, και τη δύναμη της προσευχής. Εν προκειμένου, ξεπερνάς τη δική σου ατομική δύναμη και αντλείς εκείνη του σύμπαντος.



  Η χρήση μόνο της προσωπικής ή/και της ψυχικής ενέργειας έχει κάποια μειονεκτήματα. Όταν χρησιμοποιείς μόνο αυτές τις δυο ενέργειες για να κάνεις μια θεραπεία, χωρίς το όφελος της πνευματικής βοήθειας, ενδέχεται να νιώσεις κουρασμένος ή και αποστραγγισμενος, αν κάνεις πολλή ενεργειακή δουλειά. Πιθανόν να νιώσεις και ανησυχία ή/και να υποφέρεις από πονοκέφαλους.

Όταν όμως δουλεύεις με την πνευματική σου ενέργεια , η ενέργεια που έχειςστη διάθεση σου είναι απεριόριστη. Ζητώντας και χρησιμοποιώντας τη συμπαντική ενέργεια μπορείς να πετύχεις ένα πολύ ανώτερο επίπεδο δονήσεων και θα δημιουργήσεις ένα ισχυρότερο ενεργειακό πεδιο για να το χρησιμοποιήσεις στη θεραπεία.



Όταν επιτρέπεις στον εαυτό σου να παραμερίσει και αφήνεις τη συμπαντική ενέργεια να ρέει φυσιολογικά μεσα από εσένα, οι θεραπείες που μπορείς να πετύχεις είναι πολύ πέρα απ’αυτό που φυσιολογικά θα πίστευες ότι είναι δυνατό.




Προβλήματα στα οποία μπορεί να βοηθήσει η Βιοθεραπεία

• Άγχος
• Αλλεργίες
• Αναπνευστικά προβλήματα- αλλεργικό άσθμα
• Αιμορροΐδες
• Αυχενικό σύνδρομο
• Δυσαρμονίες έμμηνου κύκλου
• Δερματικά-αλλεργικά εξανθήματα
• Ισχιαλγίες-οσφυαλγίες
• Τραυλισμός
• Ημικρανίες
• Μετεγχειρητικοί-μετατραυματικοί πόνοι
• Χρόνια κόπωση
• Και πολλά άλλα προβλήματα

Η βιοθεραπεία δεν καταργεί, ούτε ανταγωνίζεται την κλασική ιατρική, αντίθετα την συμπληρώνει, για το λόγο αυτό στα περισσότερα προβλήματα απαιτείται και ιατρική παρακολούθηση.



Οι περισσότερες ασθένειες οφείλονται σε δυσαρμονία των ενεργειακών κέντρων (τσακρα) του φυσικού σώματος, καθώς και του αιθερικού (αύρα). Με την κατάλληλη ενεργειακή υποστήριξη- μεταβίβαση ενέργειας από το βιοθεραπευτή, μπορεί να επέλθει ομαλοποίηση και στο φυσικό και στο αιθερικό σώμα, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να έρθει σε ισορροπία και πολλά προβλήματα υγείας, σωματικά ή ψυχικά να αμβλυνθούν ή και να θεραπευτούν.

Ελένη Κεραμάρη
Εναλλακτική Θεραπεύτρια

Πηγή : Δροσοσταλίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου