Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

Κρυπτεία - Η Μυστική Υπηρεσία Φύλαξης της Αρχαίας Λακεδαιμονίας και οι ΑσσασίνοιΓια όσους δεν γνωρίζουν η Κρυπτεία μας έρχεται από την Αρχαία Λακεδαίμονα. Ήταν η Μυστική Υπηρεσία της εποχής, επιφορτισμένη με τη Φύλαξη της Λακεδαίμονος από εσωτερικούς στην αρχή εχθρούς, όπως οι είλωτες, και αργότερα και από εξωτερικούς εχθρούς.
Ήταν η ίδια Ομάδα που μετά από χρόνια παρακολούθησης, εκτέλεσε παραδειγματικά τον Εφιάλτη, ή Επιάλτη, τον Γεφυραίο χωλό (κουτσό στην πιο ... Μυστική Παράδοση) που πρόδωσε στους Πέρσες το μονοπάτι των Θερμοπυλών, με αποτέλεσμα τη σφαγή των 301 Σπαρτιατών και 700 Θεσπιέων.


Το 480 π.Χ. ένας Γεφυραίος, ο γνωστός Επιάλτης, πρόδωσε την Ελλάδα στον ξένο κατακτητή, με αποτέλεσμα να θυσιασθεί η αφρόκρεμα της Ελληνικής νεολαίας. Ο προδότης πληρώθηκε πλουσιοπάροχα από τους Πέρσες, οι οποίοι και του έδωσαν καταφύγιο.

Το 469 π.Χ. μας αναφέρει ο Ηρόδοτος ότι ο Επιάλτης γύρισε στην πατρίδα του όπου και δολοφονήθηκε από κάποιον Αθηνάδη. Ο Ηρόδοτος υποσχέθηκε ότι αργότερα στην ιστορία του θα αποκάλυπτε τα περιστατικά γύρω από αυτή την παραδειγματική τιμωρία.Ποτέ δεν το έκανε... η Κρυπτεία τον προειδοποίησε...
Για 11 ολόκληρα χρόνια η Κρυπτεία διατηρούσε Κλιμάκιο στο Καλλίδρομο, ο Αθηνάδης είχε στήσει μια νέα ζωή εκεί, αλλά περίμενε... η Νέμεσις θα έπρεπε να αποδωθεί. Όπως και έγινε, και η Λακεδαίμονα, πόλη του Λύκου, τον τίμησε ιδιαίτερα για την επιβολή του Νόμου στον προδότη. 
Η Κρυπτεία είχε μάτια σε όλο τον τότε γνωστό κόσμο.Κάτι που δεν είναι και τόσο γνωστό στους διάφορους "ερευνητικούς" κύκλους, είναι ότι ο θεσμός της Κρυπτείας ενέπνευσε τον Hasan i Sabbah, γνωστότερου και ως "Γέρος του Βουνού", να ιδρύσει το γνωστό Τάγμα των Hashshashins, ή Ασσασίνων.

Στην Ιαπωνία η κάστα των Ninja έπαιρνε την ίδια εκπαίδευση με τους Λακεδαιμόνιους...Το 2013 μ.Χ. οι κουστουμαρισμένοι προδότες της Ελλάδας κατέχουν πια θεσμικές θέσεις, η συναλλαγή με τον εχθρό γίνεται μπροστά στις κάμερες της τηλεόρασης. Σχεδόν όλοι έχουν αγοράσει σπίτια σε χώρες του Εξωτερικού, μιας και όταν θα επιτελέσουν το έργο τους, τον εξευτελισμό της Ελλάδος για πέντε-έξι δανεικά δισεκατομμύρια Ευρώ, όχι για να μην πεινάσουν οι πολίτες, αλλά για την πληρωμή τόκων προηγούμενων «αεριτζίδικων» δανείων, θα το σκάσουν στις χώρες τα συμφέροντα των οποίων πρεσβεύουν. 

Οι προδότες που άνοιξαν την Κερκόπορτα της Ελλάδος θα φύγουν στο Εξωτερικό, αφήνοντας μια Ελλάδα την οποία ορκίστηκαν ΨΕΥΔΩΣ να υπηρετούν, με υψηλότατους μάλιστα μισθούς, να αιμορραγεί. Όπως έκανε κάποτε και ο Εφιάλτης και πως κατέληξε στο τέλος...Μόνο που τώρα πια η Κρυπτεία έχει ακόμα ένα εφόδιο στη "φαρέτρα" Της.
Μιλά άψογα και ξένες γλώσσες...
Και για την ιστορία σύμφωνα με τον Ηρόδοτο οι Γεφυραίοι ήταν φυλή Σημιτικής καταγωγής που εγκαταστάθηκαν με τον Καδμο στην Τανάγρα και μετά πέρασαν στην Αττική.

Κατά μια άλλη εκδοχή οι πρώτοι Γεφυραίοι ήταν Εβραίοι που έφτασαν στην Αθήνα μετά την έξοδο από την Αίγυπτο και εγκαταστάθηκαν στην περιοχή του Κεραμικού όπου υπήρχε μια γέφυρα και από εκεί πήραν το όνομά του. ( πηγή για γεφυραίους περιοδ. ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ τ.1970). Ο Εφιάλτης λοιπόν ο προδότης ήταν Γεφυραίος για να φεύγει σιγά σιγά η πανάρχαια ρετσινιά της 'κατάρας της φυλής μας' οτι Έλληνας προδίδει Έλληνα γιατί ακόμα και αυτό είναι μια μεγάλη πλάνη καθώς συνειδητοποιούμε σιγά σιγά όλοι μας τό βάθος του χρόνου τής καταδίωξης τών Ελλήνων.....

Επίσης ο Αρμόδιος και ο Αριστογείτον ήταν Γεφυραίοι. Αυτοί σκότωσαν τον Ιππία και οι προσωπικοί λόγοι πού γράφουν οι εγκυκλοπαίδειες είναι η άρνηση του Ιππία, στήν θέληση του Αρμοδίου και του Αριστογείτονος ώστε να συμμετάσχουν εντός την πομπής των Παναθηναίων και δύο αδελφές τους. Η πομπή αυτή ως γνωστόν απαρτίζετο από παρθένες Αθηναίες. Η άρνηση του Ιππία έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Αυτή η μόνη αλήθεια βρίσκεται μέσα στην μεγάλη εγκυκλοπαίδεια του Ηλίου του Ι.Πασσά η μόνη εγκυκλοπαίδεια πού λέει την πλήρη και αδημοσίευτη αλήθεια...

Η εγκυκλοπαιδια του Ηλιου του Ι.Πασσά οπως πολλοί ισως γνωρίζετε εχει αποσυρθει απο την κυκλοφορία και αυτός που όλως περιέργως αγόρασε τα δικαιώματα της αποφάσισε την απαγόρευση κάθε επανεκτυπωσης...

Ποιός είναι πολλα ακουγονται...

Πολλές απο τις πληροφορίες προέρχονται απο τον Νικόλαο Παναγοδημητρόπουλο...

Πηγή : Ανεξήγητα Φαινόμενα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου