Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Είναι γεγονός: Οι φαρμακοβιομηχανίες έχασαν… ο Dr Stanislaw Buzinsky αθωώθηκε

Είναι γεγονός: Οι φαρμακοβιομηχανίες έχασαν… ο Dr Stanislaw Buzinsky αθωώθηκε

Νεκρική σιγή είναι το μόνο που απέμεινε, όταν το Ιατρικό Συμβούλιο του Τέξας αναγκάστηκε να αποσύρει τις κατηγορίες του εναντίον του Δρ Stanislaw Burzynski.
Εκτός από κανά δύο τυχαίες εφημερίδες, μιάς μικρής πόλης, κανα δύο αμφισβητήσιμα μπλόγκ και ένα μικρό κομμάτι αναφοράς στα νέα του Σαββάτου σε μια μικρή καναδική εκμομπή, κανένα από τα μέσα ενημέρωσης δεν ήταν πρόθυμα να αγγίξουν την είδηση, ​​ότι, για άλλη μια φορά, όλες οι κατηγορίες, ενάντια σε κάποιο γιατρό που έχει κυριολεκτικά και επιτυχώς θεραπεύσει τον καρκίνο σε πολλές περιπτώσεις, απορρίφθηκαν.



Το Ιατρικό Συμβούλιο του Τέξας και το Δυτικό ιατρικό κατεστημένο είχε στόχο τον Δρ Burzynski για χρόνια και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν απολύτως πρόθυμα και ” τεκμηρίωναν” τις κατηγόριες εναντίον του, αμαυρώνοντας την δουλειά του, πριν ακόμα εκδικαστεί η υπόθεση του και παρά το απίστευτο ρεκόρ επιτυχία του.

Περιέργως, σαν να μην υπήρξε καν το γεγονός, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν έχουν αναφέρει τίποτα από τότε.

Η βιομηχανία του καρκίνου, μια βιομηχανία με τρισεκατομμύρια δολάρια έσοδα έχει εξαπολύσει ένα παράνομο και ανήθικο πόλεμο κατά του Δρ Stanislaw Burzynski για χρόνια, προσπαθώντας να τον σταματήσει … αυτό είναι σωστό, να τον σταματήσει, από το να σώζει τις ζωές των καρκινοπαθών με το να χρησιμοποιεί την επαναστατική κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας θεραπεία του, η οποία χρησιμοποιεί μια φυσική και μη-τοξική ουσία που ονομάζεται αντινεοπλαστόνιο.

Αυτό το βίντεο λέει την ιστορία για το πώς ο Δρ Burzynski, και οι ασθενείς του έχουν θεραπευτεί συνήθως απο τελειωτικούς καρκίνους, (στο τελευταίο στάδιο) και το πως το FDA και οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες έχουν συνεχώς και συστηματικά προσπαθήσει να δυσφημίσουν και να τιμωρήσουν έναν άνθρωπο ο οποίος με μοναδικό σκοπό στην ζωή του έχει αναπτύξει και τελειοποιήσει μια μη τοξική θεραπεία για την ασθένεια του 20ου αιώνα.

Θα είναι καλό να εξαπλωθεί η εργασία του Δρ Burznski και να προσφέρουμε την υποστήριξή μας με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε.

Μην αφήνετε τους ανθρώπους της FDA (τις μαριονέτες των φαρμακοβιομηχανιών) να καταστρέψουν την ελπίδα εκατομμυρίων καρκινοπαθών σε όλο τον κόσμο.
για περισσότερες πληροφορίες:http://www.burzynskiclinic.com/

Η ταινία του Burzynski: Ο καρκίνος είναι μια σοβαρή επιχείρηση:



Η πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο βιομηχανία, κάτι σαν το τρένο της γραμμής και οι μαριονέτες τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν μπορούν να επιτρέψουν σε όλους να εμφανίσουν το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές άλλες μορφές θεραπείας της νόσου και έχουν κατά κανόνα αποδειχθεί ότι είναι πολύ πιο αποτελεσματικές από ό, τι είναι (επιτρέπεται να είναι καλύτερα) αυτές που προβλέπονται από τους δυτικά εκπαιδευμένους ιατρούς.

Παρ όλα αυτά, ο Δρ Burzynski είναι πλέον ελεύθερος, και πάλι, για να συνεχίσει να ασκεί τις θεραπευτικές τεχνικές του για τον καρκίνο, που στην ουσία, αυτές ηταν ο στόχος, του ιατρικού κατεστημένου, αλλά μεσω αυτών των θεραπειών, πολλοί άνθρωποι γνώρισαν για τις εναλλακτικές επιτυχημένες τεχνικές του.

Προσθέτοντας ενα εντυπωσιακό βουνό αποδεικτικών στοιχείων για την υποστήριξη των εναλλακτικών και αποτελεσματικών θεραπειών για τον καρκίνο και, δυστυχώς, το ιατρικό κατεστημένο, και οι μαριονέτες τους και τα αδαή μέσα μαζικής ενημέρωσης συνεχίζουν να προσπαθούν να τους φιμώσουν.

Η Sandi Kavanagh, για παράδειγμα, μια 48 ετών γυναίκα από το Crystal Lake, IL., διαγνώστηκε τον Ιανουάριο με μια επιθετική μορφή καρκίνου του εγκεφάλου, γνωστή ως πολύμορφο γλοιοβλάστωμα (GBM).

Όπως συμβαίνει και με τη συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών με καρκίνο, ο καρκίνος της Kavanagh δεν ανταποκρινόταν στην παραδοσιακή ακτινοβολία και τη χημειοθεραπεία, που σε μεγάλο βαθμό συνιστάται από όλους σχεδόν τους (Δυτικούς) γιατρούς ως μια από τις λίγες επιλογές που (επιτρέπεται να) παρέχουν στους ασθενείς τους, αλλοιώς κινδυνεύουν να χάσουν την ιατρική τους άδεια.

Αρνούμενη να εγκαταλείψει, η Kavanagh και η οικογένειά της άρχισε την έρευνα για εναλλακτικούς τρόπους για την αντιμετώπιση της κατάστασης της, κάτι που οι άνθρωποι κάνουν όλο και πιο συχνά αυτές τις μέρες.

Συνειδητοποιώντας ότι η “σύγχρονη” επιστήμη δεν είχε τίποτα περισσότερο να προσφέρει και απρόθυμοι να δεχτούν ότι είχε μόνο «δύο έως τρεις μήνες ζωής», σύμφωνα με την τυπική δυτική ιατρική, η Kavanagh αποφάσισε να υποβληθεί στη θεραπεία που είχε ανακαλύψει με τα αντινεοπλαστόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι (αν είστε ακόμα νέοι στην ιδέα ότι υπάρχουν πραγματικά “εναλλακτικές” θεραπείες του καρκίνου), η Kavanagh αναφέρει ότι η μαγνητική τομογραφία έδειξε οτι ο όγκος της συρρικνώθηκε κατά 33 τοις εκατό μετά από την πρώτη της θεραπεία, με αποτέλεσμα να συνεχίσει με τις θαυματουργές θεραπείες του Δρ Burzynski.

Η Κα Kavanagh, εκστατική έχει βρεί τελικά ένα γιατρό που είναι διατεθειμένος να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα χωρίς να καταστρέφει το υπόλοιπο του σώματός της την ίδια στιγμή, σχεδιάζει να κάνει μια άλλη σάρωση στις 13 Δεκεμβρίου το 2012 για να συνεχίσει να παρακολουθεί την πρόοδό της.

Ίσως δεν είναι τόσο ευχάριστη αυτή η συζήτηση, όμως, είναι η ιστορία αυτών των αντινεοπλαστονίων ένα θαύμα και τον μακρύ και δύσκολο δρόμο που έχουν διανύσει, προκειμένου η θεραπεία να πάρει την μορφή που έχει σήμερα.

Αρχίζει με τον άνθρωπο που ανακάλυψε πρώτα την αποτελεσματικοτητά τους στη θεραπεία του καρκίνου, το 1967 τον Δρ Stanislaw R. Burzynski, MD, Ph.D., ήταν ο ιατρός και βιοχημικός ερευνητής, υπεύθυνος για τον εντοπισμό φυσικών πεπτιδίων και παράγωγων αμινοξέων,που υπάρχουν στο ανθρώπινο σώμα ή αλλοιώς “αντινεοπλαστόνια», όπως τα ονόμασε αργότερα.
Ανακάλυψε ότι είναι τα συστατικά ενός βιοχημικού συστήματος άμυνας που ελέγχει την ανάπτυξη του καρκίνου, χωρίς να καταστρέφει τα φυσιολογικά κύτταρα, σε μεγάλο βαθμό ανεπαρκή σε ασθενείς με καρκίνο, σε σύγκριση με τα υγιή άτομα.

Το 1977, μετά τη σύνταξη και την δημοσίευση πολυάριθμων δημοσιεύσεων, μεταξύ των οποίων πέντε σχετικά με το θέμα της έρευνας των πεπτιδίων του, ο Δρ Μπουρζίνσκι ίδρυσε την κλινική του στο Χιούστον, του Τέξας, όπου άρχισε τη θεραπεία ασθενών χρησιμοποιώντας την αξιοσημείωτη ανακάλυψη του, με απίστευτη επιτυχία.

Τέτοια επιτυχία, που σύντομα ασθενείς με καρκίνο από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες άρχισαν να ταξιδεύουν για να χρησιμοποιήσουν αυτή τη θεραπεία θαύμα.

Παραδόξως, ούτε η αποτελεσματικότητα της θεραπείας του Δρ Burzynski, όπως αποδεικνύοταν από την ταχεία ανάρρωση των ασθενών του, ούτε η ασφάλεια των αντινεοπλαστονίων ως θεραπεία του καρκίνου … με σχεδόν καθόλου επικίνδυνες παρενέργειες, ήταν αρκετά για το ιατρικό κατεστημένο για να υποστηρίξει αυτή την πρωτοπόρο ιατρική, ή τουλάχιστον, να τον αφήσει μόνο του να συνεχίσει την επιτυχία του.

Αντ αυτού, το 1984 οι ιατρικοί εξεταστές του Διοικητικού Συμβουλίου του Τέξας, κάτω από την πίεση της (της ελεγχόμενης απο το ιατρικό κατεστημένο) FDA, ξεκίνησε αυτό που κατέληξε να είναι μια δίωξη επι δέκα ολόκληρα χρόνια του Δρ Burzynski.

Δεν υπήρχε κανένας τρόπος ένα άτομο κρατώντας ενα δίπλωμα μιας ιδιωτικής ευρεσιτεχνίας για ορισμένες ιατρικές συσκευές ή θεραπείες, ανεξάρτητες από την καθεστηκυία τάξη, να τον αφήσουν να εισβάλει στο επι δεκαετιών αποκλειστικό, εταιρικό ιατρικό μονοπώλιο.

Μετά την σπατάλη πολύτιμων πόρων και τα εκατομμύρια των φορολογουμένων που ξόδεψαν (άλλωστε δεν ήταν δικά τους, τι τους ένοιαζε, πως λέμε εις ”υγείαν” των κορόιδων), προσπαθούσαν να ανακαλέσουν την ιατρική άδεια του Δρ Burzynski, για πάνω από μια δεκαετία, το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν εντελώς ανεπιτυχή στο να αποδείξουν κάποιο λάθος, η τέλος πάντων κάτι επιλήψιμο.
Χρησιμοποίησαν τα πάντα, από την έναρξη, εκτεταμένες έρευνες, έστελναν ακόμα και πράκτορες για να πείσουν νυν και πρώην ασθενείς να υποβάλλουν αδικαιολόγητες καταγγελίες.

Περιέργως, παρά των απελπισμένων προσπαθειών των δυνάμεων που είναι, αφιερωμένες στη διατήρηση του ελέγχου για το πώς και ποια θεραπεία θα χορηγείται, δεν μπόρεσαν να βρούν έναν τρόπο για να κάνουν τον γιατρό να σιγήσει.

Παρ' όλα αυτά, μετά από χρόνια αποτυχίας, ακόμη και μετά την παραδοχή “της αποτελεσματικότητας των αντινεοπλαστονίων ως τη θεραπεία των καρκίνων του ανθρώπου, αν και δεν είναι θέμα αυτών των διαδικασιών», αποδεικνύοντας ότι πραγματικά δεν είναι για τη θεραπεία του καρκίνου, το Διοικητικό Συμβούλιο ξεκίνησε μια άλλη έρευνα το 2008, και πάλι προσπαθώντας να ανακαλέσει την ιατρική άδεια του Δρ Burzynski.

Αυτή τη φορά, όμως, η προσπάθειά τους ήταν να τεθεί ο Δρ Burzynski σε δίκη για την παροχή θεραπείας σε ασθενείς στο τελευταίο στάδιο καρκίνου, με εξατομικευμένη γονιδιακή-στοχευμένη θεραπεία του καρκίνου, προσαρμοσμένη στους γενετικούς δείκτες του κάθε ασθενούς και επίσης πιο αποτελεσματική από την θανατηφόρα, τοξική και καρκινογόνα ακτινοβολία ή την αναγκαστική χημειοθεραπεία για τους ανθρώπους.

Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτό το είδος της εξατομικευμένης γονιδιακής-στοχευμένης θεραπείας θεωρείται, σήμερα από πολλούς ειδικούς, σαν το μέλλον της σύγχρονης ιατρικής στη θεραπεία του καρκίνου.

Ευτυχώς για τους πολλούς ασθενείς οι οποίοι στηρίζονται σε αυτή την ιατρική ανακάλυψη για την ίδια τη ζωή τους, συμπεριλαμβανομένης της γενικής ελευθερίας, η πιο πρόσφατη περίπτωση των κατηγοριών του Ιατρικού Συμβουλίου του Τέξας κατά του Δρ Burzynski στις 19 Νοεμβρίου, το 2012 απορρίφθηκαν.

Αλλά μην νομίζετε ότι οι επίσημες αλχημείες τελειώνουν εδώ.
Ο Δρ Burzynski έχει υποστεί επίσης δίωξη από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Αυτό, από μόνο του, είναι ένα κυνήγι μαγισσών της τάξης των 60 εκατομμυρίων δολαρίων, φόρο απαιτητών από το 1983, όταν η FDA έλαβε μέτρα για να κλείσει την κλινική του Δρ Burzynski.

Την ίδια χρονιά, βέβαια όπως και όλες τις άλλες φορές, ένας δικαστής αποφάνθηκε οτι ο Δρ Burzynski θα μπορούσε να συνεχίσει τη θεραπεία των ασθενών στην πολιτεία του Τέξας.
Αδυσώπητα, ο FDA, ο οποίος είχε προειδοποιήσει προηγουμένως τους δικαστές, οτι αν πάρουν αθωωτική απόφαση, θα ωθήσει την κυβέρνηση να συνεχίσει με άλλες μεθόδους, όπως η κατάσχεση, καταδίκη των φαρμάκων ή ποινική δίωξη,κατάφεραν να ”πείσουν” τους ενόρκους να κατηγορήσουν τον Burzynski το 1985, 1990, 1994, και για άλλη μια φορά το 1995.
Βέβαια κάποιοι οργανισμοί και άνθρωποι δεν μπορούν να αποδεχτούν την λέξη «όχι» από τον κυρίαρχο λαό.

Και το εντυπωσιακό, είναι οτι ακόμη και όταν όλες οι προηγούμενες προσπάθειες που κάναν, των πολύχρονων ερευνών τους δεν οδήγησαν σε μηνύσεις, η FDA πραγματοποίησε ακόμα μια άλλη έρευνα μεταξύ του 1991 και του 1993.

Δυστυχώς, ο Δρ Burzynski τελικά κατηγορήθηκε το 1995 και χρεώθηκε με 75 παραβίασεις του ομοσπονδιακού νόμου περί απάτης – αντιμετωπίζοντας 290 χρόνια φυλακής και $ 18,5 εκατομμύρια σε πρόστιμα.
Στις 4 του Μάρτη του 1997 ο ​​δικαστής κήρυξε κακοδικία και διέταξε ότι ο Δρ Burzynski θα απαλλαγεί από σχεδόν το ήμισυ των τελών.

Για άλλη μια φορά, η κυβέρνηση «δεν είχε υποβάλλει επαρκή αποδεικτικά στοιχεία» εναντίον του.
Ο FDA αναγκάστηκε να αποσύρει τελικά τις 40 από τις υπόλοιπες 41 κατηγορίες και μια δεύτερη επιτροπή τον αθώωσε τελικά ολοκληρωτικά.
Ακόμη και οι ένορκοι από την πρώτη δίκη εμφανίστηκαν για να διαμαρτυρηθούν, προς υποστήριξη του Δρ Burzynski.

Αλλά δεν είναι μόνο ο Δρ Burzynski που έχει αυτήν την ”τύχη” απο τους οργανισμούς που ”προστατεύουν” τους πολίτες.
Την ιδια ”τύχη” ‘εχουν όλοι οι γιατροί και οι ερευνητές που πραγματικά, ανακαλύπτουν οτιδήποτε είναι θεραπευτικό.

Οι φαρμακοβιομηχανίες είναι αυτές που ελέγχουν και νομοθετούν, στηρίζουν στο να συνεχιστούν με κάθε τρόπο οι ασθένειες.

Ο Linnous Pauling, γιατρός, που έχει τιμηθεί δύο φορές με το Νόμπελ Ιατρικής, έχει δηλώσει στον
τύπο, ότι: «ο πόλεμος και οι θεραπείες κατά τού καρκίνου είναι σε ένα μεγάλο βαθμό καθαρή απάτη».
Ένας άλλος, δύο φορές νομπελίστας τής Ιατρικής και τής Φυσιολογίας, ο James Watson, αυτός, που
ανακάλυψε την διπλή έλικα τού DNA το 1962 και μέλος τής Αντικαρκινικής Συμβουλευτικής Επιτροπής των Η.Π.Α., όταν ρωτήθηκε τι είχε να πει για το αντικαρκινικό πρόγραμμα, που υπηρετούσε δήλωσε ότι «είναι ένας σωρός από κόπρανα». Ο Watson έχει αμφισβητήσει ανοικτά τις μεθοδολογίες τής συμβατικής Ιατρικής ακόμα και την γενετική Ιατρική, για τις αποτυχίες και τις παρενέργειές της. Γι΄ αυτές τις λογικές του αμφισβητήσεις τα Μ.Μ.Ε. έχουν φροντίσει να τον
παρουσιάσουν ως ρατσιστή και αμφιλεγόμενο ερευνητή…

Η ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Νωρίτερα, το 2012, η Δρ Antonella Carpenter, PhD, εργαζόταν όπως ο Δρ Burzynski, χρησιμοποιώντας την προσωπικά-κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία, για πάνω από μια δεκαετία με στόχο την καταστολή των καρκινικών κυττάρων, με την χρήση, ενός ενέσιμου, έγχρωμου υγρού για να θερμάνει και να καταστρέψει τα καρκινικά κύτταρα, αφήνοντας τους περιβάλλοντες ιστούς ανέπαφους σχεδόν εξ ολοκλήρου σώους και αβλαβείς.

Η θεραπεία, Light Induced Ενισχυμένη Επιλεκτική Υπερθερμία (LIESH), είναι βασισμένη στην χρήση μιας λέιζερ τεχνολογίας, την οποία η Δρ Carpenter είχε αποκτήσει νομίμως, ενώ εργαζόταν για τη NASA κατά τη διάρκεια ενός μυστικού σχεδίου της κυβέρνησης.

Σχεδόν ταυτόσημη με την ιστορία του Δρ Burzynski, ωστόσο, με πολύ πιο εξελιγμένες και συντονισμένες προσπάθειες που έγιναν από επαγγελματίες πράκτορες, οι οποίοι ζητούσαν από νυν και πρώην ασθενείς να ξεγελαστούν και να καταθέσουν εναντίον της, εκβιάζοντας και απειλώντας τους.
Επίσης, όπως ο Δρ Burzynski, και όπως γίνεται συνήθως, προσπάθησαν να την εξευτελίσουν, αλλά η ιδιόκτητη και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία της απαγορεύτηκε στην περίπτωσή της, παρότι δεν υπήρξε καμία απόδειξη ότι την είχε ποτέ ασκήσει παράνομα ή ότι οι ασθενείς της είχαν βλαφτεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Παρά τις πολλές επιτυχείς θεραπείες σε ασθενείς, συμπεριλαμβανομένων πολλών που ήταν πρόθυμοι να καταθέσουν, αλλά ειρωνικά ποτέ δεν τους επετράπηκε, απο τους εισαγγελείς, και τους δικαστές, τόσο στο Αρκάνσας οσο και στην Οκλαχόμα το πέτυχαν με δικονομικά τερτίπια και τελικά αναγκάσαν την Δρ Carpenter να πληρώσει εκατομμύρια σε πρόστιμα και κατασχέθηκε όλος ο εξοπλισμός της κατά τη θερινή περίοδο απο την ομοσπονδιακή κυβέρνηση που γνώμονας της είναι το κέρδος.

Η περίπτωσή της σήμερα βρίσκεται στο Εφετείο.

Ο Δρ Max Gerson, άλλο ενα απο τα πολλά παραδείγματα, που ανέπτυξε την παγκοσμίου φήμης διαιτητική θεραπεία του, την «Διατροφή του Gerson”, η οποία έχει αποδειχθεί οτι έχει θεραπεύσει πολλές ασθένειες, μεταξύ των οποίων και τον καρκίνο σε χιλιάδες περιπτώσεις.

Ως αποτέλεσμα της αποδεδειγμένης επιτυχίας του, η Επιτροπή της αμερικανικής Γερουσίας, του παρείχε χρηματοδότηση για την έρευνα της διατροφικής του θεραπείας για τον καρκίνο.
Για άλλη μια φορά, η έρευνα δεν μπόρεσε να πάει πολύ μακριά και ο Δρ Gerson αγωνίστηκε ως πρωτοπόρος, γιατί διώχθηκε από το ιατρικό κατεστημένο, η δίωξη του οφείλεται στο γεγονός ότι η θεραπεία του πήγε ενάντια στην συμβατική ιατρική.

Η Αμερικανική Ιατρική Ένωση, πίεσε και απορρίφθηκε η χρηματοδότηση του, με μόλις τέσσερις ψήφους.

Σε μια άλλη περίπτωση, διώχθηκαν η Royal Rife Ray και η Gaston NAESSENS δύο εφευρέσεις, δύο ισχυρών μικροσκόπιων που επέτρεπαν στους ερευνητές να παρατηρούν τα ζωντανά μικρόβια του καρκίνου …

Ένω τα σύγχρονα κοινά μικροσκόπια δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, ακόμα και σήμερα.
Αυτά τα μικροσκόπια επέτρεψαν να αναπτυχθούν αποτελεσματικές θεραπείες για την καταστροφή των καρκινικών κυττάρων, αλλά και οι δύο διώχθηκαν για τις ανακαλύψεις τους και κατηγορούνται για τη θεραπεία ασθενών χωρίς άδεια.

Είναι επίσης γνωστό, ότι (τουλάχιστον) απο το 1974, περίπου 60 από τα 420 ή και περισσότερα “κανναβινοειδή” που υπάρχουν στην τετραινδοκαναβιόλη THC, έχει αποδειχθεί σε πολλές περιπτώσεις, τόσο σε ιδιωτικές, όσο και μέσω επαγγελματιών ερευνών, οτι έχουν πολλά διαφορετικά οφέλη για την υγεία. Συμπεριλαμβανομένης της μείωσης του μεγέθους των καρκινικών όγκων, σκοτώνοντας τα καρκινικά κύτταρα, σχεδόν κάθε φορά που είχαν δοκιμαστεί. Ωστόσο, αν ρωτήσετε τους τοπικούς ογκολόγους σας ή αναζητήστε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σας, κανείς δεν έχει ακούσει τίποτα.

Περισσότερα παραδείγματα:

- Ο ψυχίατρος Wilhem Reich, που κάποτε εθεωρείτο και ως ο διάδοχος της έδρας του Σίγκμουντ Φρόιντ, έχασε τη ζωή τους στη φυλακή μετά από την εργασία του με την οργόνη για να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα.
Η FDA φρόντισε ο εξοπλισμός, τα βιβλία και τα γραπτά του, όλα να καταστραφούν.

- Ο Δρ Issels θεράπευε ασθενείς με καρκίνο με τη βοήθεια μιας ολοκληρωμένης ανοσοθεραπείας με τις ίδιες αρχές όπως η θεραπεία Gerson. Για αυτό έλαβε ποινή φυλάκισης με αναστολή και έχουν γίνει πολλές προσπάθειες για να αναγκαστεί να διακόψει την εργασία του.

- Ο Βιοχημικός Lawrence Burton διώχθηκε και δυσφημίστηκε για το έργο του, για τη βελτίωση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος σε ασθενείς με καρκίνο και την ανακάλυψη ενός ορού για την συρρίκνωση των όγκων.

- Ο Δρ Dinshah Ghadiali ήταν ένας πρωτοπόρος στον τομέα της χρωματοθεραπείας, δυστυχώς, φυλακίστηκε και ο εξοπλισμός του, τα βιβλία και τα γραπτά καταστράφηκαν αφού είχε αντιμετωπίσει με επιτυχία τον καρκίνο και άλλες ασθένειες.

- Ο Χάρι Hoxsey διώχθηκε και συνελήφθη για άσκηση της ιατρικής χωρίς άδεια μετά τη θεραπεία χιλιάδων ασθενών του καρκίνου με τη χρήση βοτάνων.

- Η Δρ Kristine Nolfi άρχισε να βοηθά τους ασθενείς της να ξεπεράσουν τον καρκίνο μέσω της διατροφής, μετά τη θεραπεία του δικού της καρκίνου με την κατανάλωση μιας χορτοφαγικής διατροφής με οργανικές πρώτες ύλες τροφίμων.
Στη συνέχεια, διώχθηκε και της πήραν την άδεια της.

- Ο William F. Koch μετανάστευσε στη Βραζιλία, ως αποτέλεσμα των σοβαρών διώξεων που υπέστη για την επιτυχία του στη θεραπεία ασθενών με τη χρήση των ομοιοπαθητικών οξειδωτικών καταλυτών.

- Η ερευνήτρια Δρ Johanna Budwig αποτράπηκε από τη δημοσίευση της ανακάλυψης της για τα λιπαρά καταλοίπα α μαργαρίνης σε μαλακούς όγκους, αλλά και έχασε τη δουλειά της στην πορεία.
Πραγματικά υπάρχουν πολλές διαφορετικές εναλλακτικές θεραπείες για σχεδόν κάθε ασθένεια που υπάρχει.

Eδώ μια πολύ καλή αναφορά για το λόμπι των φαρμακευτικών εταιρειών.
Ο διάσημος Γερμανός γιατρός στηλιτεύει τα λόμπι των φαρμακευτικών εταιρειών



Αξίζει και είναι καθήκον όλων μας, να ενημερωθούμε και να ενημερώσουμε,για τις πραγματικές θεραπείες που υπάρχουν.

Ευαγγέλου Μαριάννα
Βιοχημικός


Πηγή : Εναλλακτική δράση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου