Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Project CHANI: Επικοινωνία με οντότητα από παράλληλο σύμπαν



Kατά τη διάρκεια των ετών 1994-1999, μια ομάδα ερευ­νητών είχε πρόσβαση σε μια απόρρητη εγκατάσταση στην Αφρική, στην οποία υπήρχε εγκατεστημένος ένας επιταχυντής τύπου CERN.
Εκεί, η ομάδα συμμετείχε στο μυ­στικό πρόγραμμα CΗΑΝΙ, βασική επίτευξη του οποίου ήταν η επαφή των ερευνητών με -τουλάχιστον- έναν κόσμο παράλλη­λου σύμπαντος. Όταν η επαφή επιβεβαιώθηκε, οι συμμετέχο­ντες άρχισαν να παραλαμβάνουν μηνύματα και να επικοινω­νούν με μια οντότητα που διατεινόταν ότι προερχόταν από ένα σύμπαν ή διάσταση παράλληλη προς το δικό μας!

parallel universe 3.jpg

Εκείνο που κάνει το πρόγραμμα CΗΑΝΙ (chanelled Holographic Access Network Interface) πρωτοποριακό και μοναδικό είναι ότι οι ερευνητές χρησιμοποίησαν μια αυτομα­τοποιημένη συσκευή ως δίαυλο επικοινωνίας με ένα άλλο, παράλληλο σύμπαν.

Κατ' αυτό τον τρόπο, εξασφαλιζόταν η απαλοιφή κάθε είδους παρεμβολών του ανθρώπινου παράγο­ντα το συναίσθημα και η συναισθηματική ερμηνεία, οι εναλ­λαγές της διάθεσης, παρεμβολές από το υποσυνείδητο ή ακό­μα και τα ψυχολογικά τραύματα.

Σε αυτή την πενταετή περίοδο, οι ερευνητές έθεσαν στην οντότητα πάνω από 20.000 ερωτήσεις και έλαβαν απαντήσεις σε περισσότερες από το 95% των ερωτήσεων τους. Μεγάλο μέρος των μηνυμάτων αφορούσε σε προβλέψεις που φαίνεται να έχουν εξαιρετική σημασία για την ανθρωπότητα.

Οι πτυχές του χρόνου

parallel universe 1.jpeg

Οι ερευνητές εξέταζαν το ενδεχόμενο σύγκρουσης των «χρό­νων» και δεν απογοητεύτηκαν. Η «ύφανση» του χωροχρό­νου δοκιμάστηκε και επαληθεύτηκε στο πρόγραμμα CΗΑΝΙ.
Η επικοινωνία με την οντότητα ενός άλλου, παράλληλου σύ­μπαντος ήταν η απόδειξη. Παράλληλα, και άλλες πτυχές του φαινομένου αυτού ερευνήθηκαν και δοκιμάστηκαν, όπως οι χρονομηχανές, η συνειδητή προβολή της ανθρώπινης συνειδητότητας εμπρός ή πίσω στον χρόνο, καθώς και η προβολή «αντικείμενων» (κυρίως μέσω συσκευών καταγραφής που λειτουργούν σε υπο-νανο-κβαντικό επίπεδο).

Όπως καταγράφηκε στην έρευνα του προγράμματος CΗΑΝΙ, ο χρόνος είναι γραμμικός (linear) αλλά κινείται και σε κύκλο.

Επίσης, είναι ελαστικός και μπορεί να «τεντωθεί». Υπάρχουν πολλοί από αυτούς τους κύκλους στον «χωροχρό­νο», οι οποίοι μερικές φορές εναλλάσσονται, συγχωνεύονται ή και διασταυρώνονται μεταξύ τους, όπως περίπου τα κύματα βαρύτητας και οι τροχιές των πλανητών. Όταν κάτι από αυτά συμβαίνει, κάποια όντα ή οι αναπτυγμένες αντιλήψεις τους έχουν τη δυνατότητα είτε να μεταπηδούν από το ένα «σύστη­μα» στο άλλο, είτε να «δουν» και να «αλληλεπιδράσουν».

Η οντότητα εξήγησε στους ερευνητές ότι η συγκεκριμένη «επαφή» μαζί τους έγινε επειδή η ίδια αποτελούσε ένα είδος «σπουδαστή» στον κόσμο της και είχε εξουσία από Γέροντες του σύμπαντος τους να μελετήσει την ανθρώπινη φυλή. Επί­σης, εξήγησε ότι η ανθρώπινη φυλή δεν είναι η μόνη που έχει φθάσει σε αυτό το σταυροδρόμι συγχώνευσης των δύο παράλληλων συμπάντων, αλλά ότι μπορούσαν να «δουν» και άλλες φυλές στο ηλιακό μας σύστημα, τις οποίες μελετούσαν άλλοι «μαθητές». Δεν πρόκειται, δηλαδή, απλά μια «συγχώνευση» ή «σύγκρουση» της Γης με την πραγματικότητα τους. Ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα έρχεται σε «επαφή» και «διασχίζει» την πραγματικότητα τους.

Το ερευνητικό πρόγραμμα της Οντότητας και των Γερόντων σκοπό έχει να γνωρίσουν την ανθρώπινη φυλή και την ιστορία της, έτσι ώστε να προετοιμάσουν τον πολιτισμό τους για την «άφιξη τους/συγχώνευση». Η αρχική εκτίμηση των ερευνητών του προγράμματος CΗΑΝΙ ήταν ότι το 2008 θα είναι το «Έτος Συγχώνευσης». Ωστόσο, η νεότερη άποψη που επικρατεί είναι για αργότερα.

Η διαρροή του CΗΑΝΙ στο Διαδίκτυο



Γύρω στα τέλη του 2005, οι φάκελοι του προγράμματος CΗΑΝΙ παραδόθηκαν στον σταθμό Rubicon (που δια­μορφώθηκε από μια ομάδα δυσαρεστημένων ανώτερων μελών του Echelon) για την αποκάλυψη του προγράμμα­τος.

Ο σταθμός Rubiconείναι επιφορτισμένος με την ελεγχόμενη γνωστοποίηση απόρρητων πληροφοριών προς «δημόσια κατανάλωση». Ένας από τους πλέον διακε­κριμένους τρόπους διάδοσης είναι τα «κατάλληλα» φόρουμ συζητήσεων στο Διαδίκτυο. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι οι Μυστικές Υπηρεσίες χρησιμοποιούν συχνά τα φόρουμ για να επικοινωνούν και να απελευθερώνουν πληροφορίες. Επιλέ­χθηκε, λοιπόν, το Goodlike Productions, δεδομένου ότι είναι ευρέως γνωστό για την ενασχόληση του με τις θεωρίες συνω­μοσίας.

Η «διαρροή» ξεκίνησε στις 15 Μαρτίου του 2008, με περιο­ρισμένη αποδέσμευση πραγματικών κοινοποιήσεων σχετικά με θέματα πολιτικής, πνευματικής φύσης και διαφόρων άλλων εμπιστευτικών δεδομένων. Μόλις οι πληροφορίες δημοσιο­ποιήθηκαν, οι αποκρίσεις και οι αντιδράσεις του κόσμου άρχι­σαν να καταγράφονται, να παρακολουθούνται και να αναλύο­νται. Ανάλογα με τις αντιδράσεις, απελευθερώνονταν περισ­σότερες πληροφορίες με μια σταδιακή και συγχρονισμένη με­θοδολογία που βασιζόταν στη δημόσια συμπεριφορά, την αντί­ληψη και τις αποκρίσεις. Αν οι αντιδράσεις θεωρούνταν «δυ­σμενείς», τότε η δημοσιοποίηση του σχεδίου είτε θα αναστελ­λόταν για αργότερα, είτε θα τερματιζόταν.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η αντίδραση του κόσμου ήταν άμεση και το ενδιαφέρον αυξήθηκε εκθετικά. Σήμερα είναι ακόμη στο top 10 των συζητήσεων στα διάφορα φόρουμ. Ερω­τήσεις από τα μέλη των φόρουμ απαντήθηκαν σύμφωνα με τις πραγματικές αποκρίσεις που δόθηκαν από την οντότητα, ενώ αξιοποιήθηκε η ίδια ακριβώς μορφή γραπτού λόγου που χρη­σιμοποιήθηκε.
Για τη συνοχή και την εξασφάλιση καλύτερης αλληλεπίδρασης, οι απαντήσεις ήταν εξατομικευμένες και δια­κριτικές.

Μια κοινή υπόθεση-αντίληψη στα φόρουμ ήταν ότι η οντότητα έκανε τη συγκεκριμένη επαφή για να μας προειδο­ποιήσει σχετικά με τη «σύγκρουση» ή «συγχώνευση» των δυο παράλληλων κόσμων μας.

Σε τι αναφέρθηκε η οντότητα

Ο ακριβής μηχανισμός με τον οποίο τα λόγια της οντότητας συλλέχθηκαν, εμφανίστηκαν και αναπαράχθηκαν από τη χρήση του προγράμματος CΗΑΝΙ, εξακολουθεί να είναι απόρρητος.
Κατά πάσα πιθανότητα, είναι η πρώτη τεκμηριωμένη περίπτω­ση, κατά την οποία ένα εξελιγμένο μηχάνημα και ένας ηλε­κτρονικός υπολογιστής χρησιμοποιήθηκαν με επιτυχία στην επίτευξη επαφής και αλληλεπίδρασης με μια άλλη οντότητα, από μια άλλη διάσταση.

Οι ημερομηνίες που δίνει η οντότητα στις εκτιμήσεις-προβλέψεις της (π.χ. ο θάνατος του Ομπάμα) είναι δίχως χρονο­λογία και αρκετά σιβυλλικές (δηλαδή θα μπορούσαν να ται­ριάξουν σε διάφορα γεγονότα, όπως η πετρελαϊκή μόλυνση, ο σεισμός στην Ιαπωνία, συντριβή αεροπλάνων, πόλεμοι κ.λπ.). Θα σταθούμε σε μερικές, γενικότερου ενδιαφέροντος, αλλά άμεσα προκλητικές προβλέψεις.

Η οντότητα συμβουλεύει: «Αντί να χαλάτε χρήματα για να πη­γαίνετε στον Άρη και αλλού, αξιοποιήστε τα για να εξερευνήσε­τε τους ωκεανούς. Εκεί βρίσκονται και ταξιδεύουν πολλά κοσμικά μυστικά». Επίσης, δίνει μεγάλη σημασία στα δελφίνια και τη συμπεριφορά τους, τα οποία θεωρεί ως τα μόνα ιερά ζώα και άξια μεγάλου σεβασμού. Η οντότητα προτείνει να χαρά­ξουμε τη γλώσσα και τις γνώσεις μας στην πέτρα, όπως έκαναν οι Σουμέριοι και οι Αιγύπτιοι, για να επιβιώσει όλη η τεχνολογία μας και να εξασφαλιστεί το μέλλον των επόμενων γενεών.

Αναφέρθηκε σε ένα πόλεμο ερπετοειδών (στο δικό τους σύμπαν), τον οποίο έχουν κερδίσει. Ερπετοειδείς κάποιου εί­δους υπάρχουν και στο εσωτερικό της Γης, οι οποίοι θα συμ­βάλουν στην οπισθοδρόμηση του πλανήτη. Σημει­ωτέον ότι οι ερπετοειδείς υπήρξαν ένα από τα θέματα για τα οποία η οντότητα ήταν πολύ απρόθυμη να προσφέρει πλη­ροφορίες.

Οι ερευνητές ζήτησαν από την οντότητα να εξηγήσει την έννοια της Τριάδας. Εκείνη εξήγησε πως οι ηγέτες των θρησκειών απέκρυψαν την αλήθεια. Η ουσία της Τριάδας είναι ο Πατέρας (μυαλό), η Μητέρα (πνεύμα ισορροπίας και αρμονίας) και το Παιδί (σώμα). Η Τριάδα είναι το άθροισμα των εμπειριών του σώματος, του νου και του πνεύματος.

Ο ρόλος της Σελήνης

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει στο πώς η οντότητα περιέγραψε την άμεση και «προγραμματισμένη» επιρροή της Σελήνης στην ανθρώπινη αίσθηση του χρόνου. Η πορεία του χρόνου και η ευαισθητοποίηση μας γι' αυτόν είναι άμεσα ελεγχόμενη από τη Σελήνη μας. Το φεγγάρι έχει μια επίδραση στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα του κάθε ζωντανού οργανισμού. Αυτός είναι ο λόγος που οι Γέροντες της οντότητας κατέστρεψαν το δικό τους,όπως τους συμβούλευσαν κάποια άλλα εσωπλανητικά όντα. 

Χωρίς φεγγάρι, παρατηρήθηκαν 5 άμεσες αλλαγές:

α) Όλα τα ζωντανά όντα επηρεάστηκαν. Άλλαξε η διάθεση και η ιδιο­συγκρασία τους, έγιναν πιο ήρεμα και γαλήνια, χωρίς άγχος και συναισθηματικές φοβίες.

β) Υπήρξαν καιρικές και κλι­ματικές αλλαγές σε όλο τον πλανήτη τους.

γ) Μπορούσαν να δουν και να κάνουν διάκριση μεταξύ νέων χρωμάτων με έναν τρόπο που δεν μπορούσαν πριν.

δ) Έλαβαν γνώση τηλεπαθητι­κών ικανοτήτων σε επίπεδο επικοινωνίας, ιδίως μεταξύ γονέ­ων και παιδιών και μεταξύ αδελφών, χωρίς ανάγκη εκπαίδευ­σης ή γεροντικής καθοδήγησης ή άλλων μέσων.

ε) Η χημεία στο αίμα και την αναπνοή τους άλλαξε ή προσαρμόστηκε. Τα παιδιά που γεννήθηκαν μετά τη διάλυση της Σελήνης ήταν σε θέση να κρατήσουν την αναπνοή τους κάτω από το νερό για ώρες, κάθε φορά.
super_nova_no_chevronjpgrZd109698.jpg

Το τέλος του προγράμματος

super_nova_no_chevronjpgrZd109698.jpg

Οι ικανότητες και η ακρίβεια της οντότητας ελέγχθηκαν από τους ερευνητές, κατά τη διάρκεια του 5ετούς προγράμματος. Οι προβλέψεις δεν ήρθαν συλλήβδην, αλλά σταδιακά, κατά τη διάρκεια του όλου ερευ­νητικού έργου. Στην απόρρητη βάση της Αφρικής υπήρχαν και άλλα ερευνητικά προγράμματα που έτρεχαν ταυτόχρονα :
Κατασκευή Διαστημικού Χρόνου (space Time Fabricating), Προσομοίωση με Αντι­κατάσταση και Αφαίρεση Ατόμων (Simulation by AtomReplacement and Removal), Ολογραφικός Προγραμματι­σμός της Σκοτεινής Ύλης (Holographic Programming of Dark Matter), Εκδήλωση Ενέργειας των Κβαντικών Πηγών και Προγραμματισμός των Συσχετισμένων Χορδών με Αιθερική Αλληλεπίδραση Manifestation of Quantum Energies and Associated StringProgramming with Ether/EthericInteraction) κ.ά.

Βάσει των σημειώσεων της έρευνας, σε κάποια φάση όλα τα παραπάνω προγράμματα φάνηκε να συντονίζονται και να συν­εργάζονται υπό ένα επικεφαλή : το πρόγραμμα CΗΑΝΙ.
Στο τέλος του 2009, το εγχείρημα απελευθέρωσης πληροφοριών στην Good Like Productionsδιακόπηκε από τον Rubicon, αλλά συνεχίστηκε στο Bezerek, που δρομολογήθηκε τον Ιούνιο του 2010.

Στις 14 Νοεμβρίου 1999, η καθημερινή και συνεχής πενταε­τής επικοινωνία με την οντότητα, ουσιαστικά χάθηκε. Μήνες δαπανήθηκαν στην προσπάθεια να αποκατασταθεί η επαφή. Τελικά, δεν τα κατάφεραν. Τον Απρίλιο του 2000, το Τμήμα Έρευνας του προγράμματος CΗΑΝΙ έλαβε τέλος.

Πηγή : Νέμεσις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου