Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Διατροφή : Το μυστικό όπλο!


Μάθετε αλήθειες, λεπτομέρειες και έρευνες πάνω στον τομέα της υγείας και τη διατροφής που οι φαρμακοβιομηχανίες και τα καρτέλ της υγειονομικής περίθαλψης παλεύουν να μην μάθετε και να μην πειστείτε ποτέ!
ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Η κατανάλωση τροφής είναι μια ανάγκη, ένα κοινωνικό χόμπι και μια ευχάριστη δραστηριότητα για τους περισσότερους ανθρώπους. Αυτό δεν ήταν πάντα έτσι. Στο Rig-Veda, το αρχαιότερο θρησκευτικό έγγραφο που καταγράφηκε στη γη, τα ανθρώπινα όντα στην προιστορία δεν έτρωγαν τροφή καθόλου. Οι άνθρωποι άρχισαν την τροφή σαν πηγή ενέργειας πολύ έπειτα στη χρονική διαδρομή. Σε κείνο το μακρόχρονο, απόμακρο παρελθόν, γράφεται ότι οι άνθρωποι που έτρωγαν τροφή υποτιμόντουσαν με οίκτο! Οποιαδήποτε ύπαρξη είναι σε καλή πνευματική κατάσταση πρέπει να είναι σε θέση να δημιουργεί αφθονία ενέργειας για να λειτουργήσει το σώμα χωρίς καμία εξωτερική πηγή ενέργειας.

Στο πρώτο βιβλίο του Μωυσή που ονομάστηκε Γένεση (1:2930), ο ισραηλινός θεός Γιαχβέ παρέδωσε την ακόλουθη οδηγία στους ανθρώπους του : "κοιτάξτε, σας έχω δώσει κάθε φυτό που παράγει σπόρο που είναι επάνω στο πρόσωπο όλης της γης και κάθε δέντρο με σπόρο στα φρούτα του. Θα τους έχετε για τροφή. Και σε κάθε κτήνος της γης και σε κάθε πουλί του αέρα και σε όλα όσα σέρνονται στη γη, όλα όσα έχουν την αναπνοή της ζωής, έχω δώσει κάθε πράσινο φυτό για τροφή".



Σύμφωνα με αυτά τα ίδια κείμενα, η μέση ηλικία των ανδρών και των γυναικών πριν από τον κατακλυσμό ήταν περισσότερο από 900 έτη! Ο Γιαχβέ άλλαξε προφανώς το μυαλό του ΜΕΤΑ τον κατακλυσμό και είπε στον Νώε ότι ο άνθρωπος θα μπορούσε να φάει τη σάρκα ζώων : (Γένεση 9:34) "Κάθε κινούμε πράγμα που ζει είναι τροφή για σας. Όπως σας έδωσα τα πράσινα φυτά, σας τα δίνω όλα". Μετά από αυτό η μέση ηλικία του ανθρώπου έπεσε στα τα 900 χρόνια σε 120 έτη και λιγότερο!

Επιστημονικές μελέτες από το Harvey και τη Marilyn Diamond στο βιβλίο μπεστ σέλερ τους, "Ικανός για τη ζωή", αποκαλύπτουν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα αποτελέσματα της διατροφής στην υγεία και την μακροζωία.

Αναφέρουν ότι Taims του Λος 'Αντζελες και η Weekly World News δημοσίευσαν ένα άρθρο για ένα άτομο που ζει στην Κίνα ονόματι Wu Yungying. O κ. Yunganying ήταν 142 ετών το 1980! Το άρθρο περιλαμβάνει μια φωτογραφία του που οδηγεί το ποδήλατο του! Όταν πέρασε από συνέντευξη για τη διατροφή του, απάντησε, τρώω καλαμπόκι, ρύζι, γλυκιές πατάτες και άλλα φρούτα και λαχανικά.

Ο Δρ. Alexander Leaf δημοσίευσε τα συμπεράσματα της έρευνας του για τους ηλικιωμένους στον κόσμο τον Ιανουάριο, έκδοση του περιοδικού National Geographic του 1973.



Διαπίστωσε ότι οι τρεις πιο υγιείς και μακρόβιοι άνθρωποι στη γη είναι οι Αμπχάζιοι της Ρωσίας, οι Vilacabambans του Ισημερινού και οι Hunzukuts του Πακιστάν. Κανένας από αυτούς τους λαούς δεν πάσχει από τις δυτικές ασθένειες : ΟΥΤΕ παχυσαρκία, ΟΥΤΕ καρκίνος, ΟΥΤΕ καρδιακή πάθηση! Κατά μέσο όρο αυτοί οι άνθρωποι ζουν άνω των 100 ετών. Τα άτομα είναι φυσικά ενεργά και ακόμη γίνονται πατέρες στα 100 τους!

Η διατροφή όλων αυτών των ανθρώπων αποτελείται κατά 70 - 80% από υψηλές σε περιεχόμενο νερού τροφές όπως τα ωμά, άψητα φρούτα και λαχανικά. Αυτοί οι άνθρωποι τρώνε ελάχιστα ή κανένα ζωικό προϊόν. Ο τρόπος ζωής τους περιλαμβάνει πολλή άσκηση σε ένα χημικά ελεύθερο, φυσικό περιβάλλον με καθαρό αέρα και φρέσκο, μη μολυσμένο νερό.

Πως η κατανάλωση του κρέατος μείωσε την υπολογιζόμενη διάρκεια ζωής του ατόμου τόσο δραστικά; Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δεν τρώνε κρέας καθώς θεωρούν πως η κατανάλωση ζώων ως τροφή είναι όπως η δολοφονία του αδερφού ή της αδερφής κάποιου. Η απλή λογική είναι το πνεύμα κατοικεί σε κάθε μορφή ζωής κι επομένως πρέπει να του συμπεριφερθούμε όπως εσείς οι ίδιοι θα επιθυμούσατε να σας συμπερθούν -- ως μέλος της οικογένειας των ζωντανών όντων.

Η ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ : ΝΕΚΡΑ ΤΡΟΦΙΜΑ = ΝΕΚΡΟ ΣΩΜΑ



Η τυποποιημένη (και πρώτη και κύρια η αμερικανική τυποποιημένη διατροφή) είναι κατά βάση το αντίθετο ακριβώς της διατροφής των ανθρώπων του πλανήτη που ζουν τις μακρύτερες, υγιέστερες ζωές. Η τυποποιημένη διατροφή αποτελείται πρώτιστα από νεκρά τρόφιμα, δηλ. επεξεργασμένα, ραφιναρισμένα, μαγειρεμένα. Η τροφή έχει μαγειρευτεί κυριολεκτικά μέχρι θανάτου της θρεπτικής αξίας της. Δεν έχει απομείνει σ'αυτήν καθόλου ζωή.

Όταν οι γιατροί στην Αμερική διαγνώσουν την υγεία του "μέσου Αμερικανού", η πρόγνωση τους για τη θεραπεία της ασθένειας και της δυνατότητας να ανακτήσουν από την ασθένεια είναι βασισμένη στις ακόλουθες στατιστικές :

Στη ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ του μέσου Αμερικανού, κάθε πρόσωπο θα μασήσει και θα καταπιεί τις ακόλουθες ποσότητες νεκρών τροφίμων και τοξικών ουσιών :
22.500 μη αλκοολούχα ποτά
5.780 κιλά άσπρη, ραφιναρισμένη ζάχαρη
30.000 γλυκά
37.500 λουκουμάδες (ντόνατς)
12 ολόκληρες αγελάδες
6 ολόκληρα χοιρινά
3.000 κοτόπουλα
3.000 ψάρια
30.000 λίτρα γάλα
30.000 ασπιρίνες και παυσίπονα
20.000 συνταγογραφημένα φάρμακα
7.500 λίτρα οινοπνεύματος

(Dr. Richard Schulze, σειρά μαθημάτων : σταυροφορία φυσικής θεραπείας, 1997)

Σύμφωνα με τον Jhon Robbins, στο βίντεο του "η διατροφή για μια νέα Αμερική", ο μέσος Αμερικανός που τρώει κρέας βάζει 45 ΚΙΛΑ ΖΩΙΚΟΥ ΛΙΠΟΥΣ στις φλέβες και τις αρτηρίες του κάθε χρόνο! Ο μέσος Αμερικανός κάνει ελάχιστη άσκηση, έχει 11 κιλά υπερβολικού βάρους, έχει υψηλή χοληστερόλη(το μέσο επίπεδο είναι 200) και θα έχει υψηλή πίεση αίματος. Συνεπώς, η κύρια αιτία θανάτου στις ΗΠΑ είναι οι καρδιακές παθήσεις και το εγκεφαλικό. Σχεδόν το μισό όλων των θανάτων στις ΗΠΑ προκαλείτε από τις καρδιακές παθήσεις. Επιπλέον άλλο ένα 20%, που ανέρχεται σε 500.000 Αμερικανούς, πεθαίνουν από καρκίνο κάθε χρόνο. Αυτός ο αριθμός αυξάνεται!

Σύμφωνα με το Dr. Mathias Rath, διευθυντή της καρδιαγγειακής ερευνητικής μονάδας στο ίδρυμα Linus Pauling, οι ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ, τα ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ, οι ΚΑΡΚΙΝΟΙ, ο ΔΙΑΒΗΤΗΣ, η ΑΣΘΕΝΕΙΑ του ΗΠΑΤΟΣ και η ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΥΝΣΗ, προκαλούν το 70% όλων των θανάτων στις Ηνωμένες πολιτείες κάθε χρόνο!

ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΖΩΗ

Πολυάριθμες διατροφικές μελέτες έχουν καταδείξει αδιάψευστα ότι ΤΟ ΣΩΜΑ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟς ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΕΞΙ ΟΡΟΙ :

ΘΕΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ/ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΡΟΦΗ
ΝΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ
ΟΞΥΓΟΝΟ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ                  ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΑΠΟΤΕΛΣΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

Ως ζωντανή τροφή ορίζεται οποιαδήποτε τροφή στην οποία η "δύναμη της ζωής" ή αλλιώς τα ένζυμα δεν έχουν καταστραφεί (από τη θερμότητα, τις χημικές ουσίες, την ακτινοβολία, την αποσύνθεση, το πάγωμα, το ραφινάρισμα, κλπ...).



Τα ένζυμα είναι η δύναμη της ζωής στις ζωντανές τροφές. Κάθε κύτταρο οποιυδήποτε ζωντανού οργανισμού αρχίζει να πεθαίνει όταν θερμαίνεται σε θερμοκρασία 42 βαθμών Κελσίου. είναι καταφανές ότι η μεγάλη πλειοψηφία των τροφίμων που καταναλώνονται από το δυτικό άνθρωπο ΕΧΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ! Δεδομένου ότι τα κύτταρα πεθαίνουν στους 42 βαθμούς, οτιδήποτε έχει βραστεί, έχει ψηθεί, έχει βράσει στον ατμό ή έχει τηγανιστεί είναι νεκρό. Εδώ περιλαμβάνονται και τα ψημένα προϊόντα, τα παστεριωμένα γαλακτοκομικά προϊόντα και οτιδήποτε είναι σε κουτί ή μπουκάλι - σχεδόν όλα τα προϊόντα σε ένα τυπικό παντοπωλείο, σουπερμάρκετ!

Κανένα ζώο στη φύση δεν καταναλώνει νεκρή τροφή, δηλαδή τρόφιμα που έχουν μαγειρευτεί ή έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία. Κανένα από τα ιδιαίτερα εξελιγμένα ήδη ζώων δεν ζει με ανόργανο (νεκρό, άψυχο) υλικό, όπως η βρωμιά ή βράχια. Όλα τα τρόφιμα τρώγονται με όλη τη ζωτική τους δύναμη ή αλλιώς τα ένζυμα άθικτα. Με άλλα λόγια, ωμή τροφή.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '20, έγινε ένα πείραμα από τους φύλακες ζωολογικών κήπων σε μία προσπάθεια να εξοικονομήσουν χρήματα στους λογαριασμούς τροφίμων. Τα σαρκοφάγα ζώα του ζωολογικού κήπου ταίζονταν με μαγειρεμένο κρέας. Όλα τα ζώα που ταίστηκαν με μαγειρεμένο κρέας πέθαναν μέσα σε 30 ημέρες! στην άγρια φύση, τα σαρκοφάγα ζώα προτιμούν να φάνε το πρόσφατα σκοτωμένο κρέας όταν είναι δυνατόν. Περαιτέρω πειράματα έχουν αποδείξει ότι το μωρό μιας αγελάδας που ταίζεται μόνο παστεριωμένο γάλα αντί του ωμού γάλακτος από τη μητέρα του, θα πεθάνει μέσα σε 30 ως 60 ημέρες.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '30, ο Δρ. Pottenger, ένας οδοντίατρος στην Ουάσιγκτον DC, έκανε πειράματα με 600 γάτες, ταίζοντας τις μισές από αυτές με επεξεργασμένα τρόφιμα και τις άλλες μισές ωμά τρόφιμα. Οι 300 γάτες που έφαγαν τα επεξεργασμένα τρόφιμα ανέπτυξαν εκφυλιστικές ασθένειες όπως καρκίνο, καρδιακές παθήσεις και αρθρίτιδα. Οι άλλες 300 παρέμειναν υγιείς ως το τέλος της ζωής τους. Η δεύτερη γενιά των γατών που τράφηκε με επεξεργασμένα τρόφιμα ανέπτυξε τις ίδιες ασθένειες με την αρχική γενιά στη μέση της ζωής τους. Η τρίτη τους γενιά ανέπτυξε τις ίδιες ασθένειες νωρίς στη ζωή τους, ενώ η τέταρτη γενιά δεν ήταν ικανή να αναπαράγει καθόλου!!! Οι γάτες που τράφηκαν με επεξεργασμένα τρόφιμα κυριολεκτικά εξαφανίστηκαν ως είδος μέσα σε τέσσερις γενεές! Σήμερα το 25% των νέων στην Αμερική είναι στείροι... κάντε τους υπολογισμούς! (Διάλεξη του Δρ Joel Robbins σχετικά με "τα παιδιά και τη δίετα Hallelujah")

ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Ο νόμος του φυσικού κόσμου είναι ότι "για να ζήσει ένας οργανισμός κάποιος άλλος πρέπει να πεθάνει". Το πόρισμα σε αυτόν τον νόμο είναι ότι "οι ζωντανοί οργανισμοί επιζούν με την κατανάλωση άλλων ζωντανών οργανισμών". Συνεπώς μπορεί να παρατηρηθεί ότι όσο περισσότερη ζωή υπάρχει στην τροφή, τόσο μεγαλύτερο το θρεπτικό όφελος που περιέχει όταν καταναλώνεται. 

Είναι εκπληκτικό στατιστικό στοιχείο πως η πλειοψηφία όσων καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες κρέατος πληθυσμιακά πεθαίνουν από καρδιακές παθήσεις και καρκίνο και πάσχουν από αρθρίτιδα, ουρική αρθρίτιδα, μολύνσεις ιγμορείων, δυσκοιλιότητα, παχυσαρκία, υψηλή χοληστερόλη και υψηλή πίεση αίματος κι αυτά, αναφέροντας μερικά μόνο προβλήματα. Ευτυχώς κάθε κύτταρο στο σώμα μας αντικαθίστανται εντελώς κάθε 2 έτη. Το 98% σε λιγότερο από ένα έτος. Τα κύτταρα απαιτούν διαφορετικά χρονικά διαστήματα για να αναπαραχθούν, παραδείγματος χάριν :

εγκέφαλος = ένα έτος
αίμα = 4 μήνες
σκελετός = 3 μήνες
DNA = 2 μήνες
συκώτι = 6 εβδομάδες
δέρμα = 4 εβδομάδες
επίστρωση στομάχου = 5 ημέρες
αισθητήρες γεύσης = 6 ημέρες
(Δρ.  George Malkmus, "δεν χρειάζεται να είστε άρρωστοι")

Εκτός από αυτή τη σταθερή διαδικασία επανοικοδόμησης, το σώμα έχει μία ενσωματωμένη, φυσική υπεράσπιση ενάντια στην ασθένεια ικανή να εμποδίζει ή να καταπολεμά την ασθένεια. Αυτό είναι το ανοσοποιητικό σύστημα. Το ανοσοποιητικό σύστημα αποτελείται από διάφορα όργανα του σώματος που καθαρίζουν και απελευθερώνουν το σώμα από τις τοξικές ή επιβλαβείς ουσίες.

Το ανθρώπινο σώμα διαθέτει περί 75 τρισεκατομμύρια κύτταρα. Το αίμα περιέχει ένα μικρό σώμα μαχητών των τοξινών αποκαλούμενων λεμφοκύτταρα ή λευκά κύτταρα αίματος. Αυτά αποτελούν μόνο το 1% περίπου της συνολικής μάζας του σώματος. Αυτά τα μικρά λεμφοκύτταρα "τρώνε" οτιδήποτε το σώμα θεωρεί ότι είναι τοξικό, συμπεριλαμβανομένων των κυττάρων του καρκίνου. σκοτώνουν τα κύτταρα του καρκίνου με την παραγωγή υπεροξειδίου του υδρογόνου, μια μορφή οξυγόνου.



Τα κύτταρα του καρκίνου είναι μεταλλαγμένα κύτταρα. Τα ιατρικά εγχειρίδια φυσιολογίας δηλώνουν ότι "όλοι οι καρκίνοι προκαλούνται από την αποτυχία του ανοσοποιητικού συστήματος να καταστρέψει τα μεταλλαγμένα κύτταρα". Προφανώς η αποτελεσματική λύση του καρκίνου είναι να ενισχυθεί το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού!

Παρά την προφανή αυτήν απλότητα η "βιομηχανία του καρκίνου" απασχολεί τώρα περισσότερα άτομα για να "παλέψει" τον καρκίνο από τον αριθμό των ατόμων που έχουν πραγματικά καρκίνο! Αυτή η βιομηχανία έχει τζίρο 100 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως στις ΗΠΑ μόνο! Φανταστείτε παγκοσμίως!!! Τα γιγαντιαία, μονοπωλιακά κατοχυρωμένα συμφέροντα που περιλαμβάνουν τη βιομηχανία του καρκίνου, περιλαμβάνουν επίσης τις φαρμακοβιομηχανίες που κατασκευάζουν τα φάρμακα χημειοθεραπείας (επιχείρηση 50 δισεκατομμυρίων ετησίως στις ΗΠΑ), την εταιρία καρκίνου ( 400 εκατομμύρια δολάρια ετησίως στις ΗΠΑ), το εθνικό ίδρυμα καρκίνου, τον Αμερικανικό ιατρικό σύλλογο, τη διεύθυνση τροφίμων και φαρμάκων (όλα αυτά όσωνα αφορά το αμερικανικό σύστημα, αναλόγως είναι σε κάθε κράτος..) και "ασφαλιστικές εταιρίες υγείας" που προωθούν ψευδώς την 'πάλη" κατά του καρκίνου.



Μέχρι σήμερα αυτά τα κατοχυρωμένα συμφέροντα δεν έχουν παράξει ακόμα μια ενιαία εφαρμόσιμη λύση για τον καρκίνο... Στην πραγματικότητα, έχει αποδειχτεί στατιστικά τώρα ότι τα θύματα του καρκίνου που δεν λαμβάνουν ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ έχουν μια πιο μακροχρόνια υπολογιζόμενη διάρκεια ζωής κι ένα υψηλότερο ποσοστό επιβίωσης από εκείνους που υποβλήθηκαν σε χημειοθεραπεία, ακτινοβολία και χειρουργική επέμβαση! (Albert Earl Carter, η απάντηση στον καρκίνο, εκδόσεις ALM, 1988).

Στην πραγματικότητα οι γιατροί και οι εναλλακτικοί επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης που ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, συλλαμβάνονται, διώκονται ποινικά, ρίχνονται στη φυλακή, τιμωρούνται με πρόστιμα και χάνουν τις άδειες τους να εξασκούν την ιατρική. εντούτοις, όλη αυτή η αναταραχή φαίνεται να μην έχει σοβαρές συνέπειες μιας και υπάρχει ένας συνεχώς αυξανόμενος όγκος τεκμηριωμένων στοιχείων ότι μπορείτε να αποτρέψετε και να απελευθερωθείτε από τον καρκίνο απλά με την κατανάλωση μιας διατροφής που αποτελείται αποκλειστικά από οργανικά καλλιεργημένα ωμά φρούτα και λαχανικά καθώς και χυμούς. (Δρ. Lorraine Day, MD, "ο καρκίνος δε με φοβίζει άλλο πια")

Τέλος πρώτου μέρους. Συνεχίζεται...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου